Reklam
Reklam
Reklam

Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Sevilen dizide Selma Öğretmen karakterini canlandıran oyuncu da izleyiciler tarafından araştırılıyor. Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında, aslen nereli, burcu boyu kilosu Instagram hesabı nedir? Melis Sevinç kimdir, evli mi, sevgilisi eşi kimdir, hangi dizi ve filmlerde oynadı?

Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir, gerçek adı nedir, kaç yaşında?
05 Kasım 2022 - 15:00
TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi, ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olmayı sürdürüyor. Son zamanların reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, Dilek karakterinin diziden ayrılması ile farklı bir seyre bürünmüştü. Dizinin ekranlara gelen son bölümlerinde de Selma Öğretmenin gelişi izleyicileri heyecanlandırdı.

Cumartesi akşamlarını adeta iple çeken dizi severler, Gönül Dağı’nda Selma Öğretmen karakterine hayat veren oyuncuyu merak ederek internet ortamında araştırmaya başladı. Gönül Dağı’nda Selma Öğretmen kimdir, gerçek adı nedir? sorularının yanıtları da internet ortamında sıkça araştırılıyor. İşte merakla araştırılan güzel oyuncu hakkında detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Gönül Dağı Selma Öğretmen kimdir, gerçek adı nedir?

TRT 1’in fenomen dizisi Gönül Dağı’nda Selma Öğretmen karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Melis Sevinç’tir.

MELİS SEVİNÇ KİMDİR?

İlk oyunculuk kariyerine Zalim İstanbul dizisi ile başlayan Melis Sevinç, 2022 yılında ise Hayaller ve Hayatlar dizisinde Lale karakterini hayat verdi.Ekranların sevilen dizisi Gönül dağına Selma öğretmen olarak katılacak olan Melis Sevinç hakkında çok fazla bir bilgi bulunmamaktadır.

Melis Sevinç'in Instagram adresi: @meliissevinc'tir.

MELİS SEVİNÇ FOTOĞRAFLAR






FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum