Reklam
Reklam
Reklam

Gönül Dağı Rıfat'ın annesi Hacer kimdir, gerçek adı nedir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’nda Rıfat’ın annesi Hacer karakterine hayat veren oyuncu merak konusu oldu. Gönül Dağı’nda Rıfat’ın annesi kimdir, gerçek adı nedir? Öznur Yağcı kaç yaşında, aslen nereli?

Gönül Dağı Rıfat'ın annesi Hacer kimdir, gerçek adı nedir?
14 Ocak 2023 - 22:27
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, Cumartesi akşamları yeni bölümleri ile diziseverleri ekranların başına toplamaya devam ediyor. Yayınlandığı her yeni bölümde adından söz ettirmeyi başaran Gönül Dağı’nda birbirinden ünlü ve sevilen sanatçılar da yer alıyor.

Dizide oyunculuk hünerlerini sergileyen isimler, dizi severlerin merak edip araştırdığı konulardan biri oluyor. Gönül Dağı’nda Rıfat karakterine hayat veren oyuncunun annesi Hacer’i canlandıran başarılı isim de araştırılan konuların başında gelmeye başladı. Oyuncuyu merak edenler hayatı ve biyografisi hakkında merak edilenleri internet üzerinde araştırıyor.

Gönül Dağı Hacer kimdir?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nda Hacer karakterine hayat veren başarılı oyuncun gerçek adı Öznur Yağcı’dır.

Öznur Yağcı kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Rıfat’ın annesi rolünü canlandıran oyuncu Öznur Yağcı. Dizi de sık sık görünmese de kulaklara hep ‘Rıfaaat’ sözleri işitir. Rıfat ile Meryem arasında bir şey olmasını istememesi için elinden gelen her şeyi yapan bir anne. Sahnerengi tiyatrosunda oyunculuk yapan Öznur Yağcı hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum