Gönül Dağı Keriman diziden ayrıldı mı, geri dönecek mi?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve izleyicilerin gönüllerinde adeta taht kuran Gönül Dağı dizisinde Keriman’ın yokluğu dizi severleri endişelendirdi. Gönül Dağı Keriman diziden ayrıldı mı geri dönecek mi ne oldu neden ayrıldı? Çiğdem Aygün Gönül Dağı'ndan ayrıldı mı, dönecek mi, ne zaman dönecek?

Gönül Dağı Keriman diziden ayrıldı mı, geri dönecek mi?
03 Ekim 2022 - 00:09
Cumartesi akşamları yeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, izleyicileri ekranlarının başına kilitlemeye devam ediyor. Bu sezon 3. Sezonuyla yayınlanan dizide, bilindiği üzere Dilek karakterinin hikayesi bitmiş ve yollar ayrılmıştı. Dilek’in ayrılışı dizi severleri bir hayli üzmüştü.

Gönül Dağı’nda Dilek’in ayrılmasının ardından bu kez gözler Selami’nin eşi, dizinin neşesi Keriman’a çevrildi. Dizide yokluğu hissedilen Keriman’ın ayrılıp ayrılmadığı ise büyük merak konusu oldu. İzleyiciler, Gönül Dağı’nda Keriman karakterinin bundan sonraki bölümlerdeki akıbetini merak ediyor. Bu konuyu merak edenler ise soluğu adeta internet ortamında aldı. Peki, Gönül Dağı’nda Keriman ayrıldı mı, dönecek mi? İşte detaylar…

ÇİĞDEM AYGÜN DİZİYE DÖNECEK Mİ?

Dizide Keriman karakterine hayat veren Çiğdem Aygün diziden tamamen ayrılmadı. Senaryo gereği bir süre ekranlarda yer almayacak olan Aygün, Kısa bir süre içerisinde tekrardan ekranlara dönecek.

GÖNÜL DAĞI KERİMAN GERİ DÖNECEK Mİ?

Gönül Dağı'nın Keriman’ı tiyatro eğitimi almayı hak kazandığı için önce İstanbul'da daha sonra yurtdışında konservatuar eğitimi alacak. İyi bir tiyatro oyuncusu ve yazar olarak geri dönecek olan Günşıl, Çiğdem Aygün Gönül Dağı dizisinden ayrılmak istemedi. Bu nedenle eğitimin ardında dizi setlerinde yerini alacak.

ÇİĞDEM AYGÜN GÖNÜL DAĞI’NDAN NEDEN AYRILDI?

Kısa bir süreliğine diziye veda eden Çiğdem Aygün, senaryo gereği bir süre ekranlarda yer almayacak. Daha sonra tekrardan diziye dönmesi bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum