Gönül Dağı 67 bölüm izle full hd tek parça TRT Youtube fragmanı izle

TRT 1 ekranlarının fenomen dizilerinden Gönül Dağı, 3 Eylül Cumartesi günü yeni sezonuna başladı. Gönül Dağı’nın 66. Bölümünün ardından 67. Bölüm de izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Gönül Dağı 67 bölüm izle full hd tek parça TRT Youtube fragmanı izle.

Gönül Dağı 67 bölüm izle full hd tek parça TRT Youtube fragmanı izle
06 Eylül 2022 - 16:13
TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyici kitlesini genişleten Gönül Dağı, yeni sezona hüzünlü başladı. Sevilen dizide Dilek karakterinin hayatını kaybetmesi üzerine farklı bir yola giren Gönül Dağı, 66. Bölümüyle izleyicileri adeta ekranlarının başında kilitledi.

3 Eylül Cumartesi günü yayınlanan 66. Bölüm, dizi severleri adeta hüzne boğdu. Fenomen dizinin 67. Bölümü de büyük merakla beklenmeye başladı. TRT 1 ekranlarında her Cumartesi yayınlanan Gönül Dağı’nın 67. Bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı, eserlerinde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille anlatan Mustafa Çiftçi’nin hikayesinden esinlenmiş. Bir bozkırda aşk hikayesine konu olmuştur. Anadolu’nun bozkırdaki hikayesi…

Gönül Dağı, yıllarca süren efsanelerin, unutulmaz aşkların ve küçük dünyalarında büyük hayaller yaşayan Anadolu çocuklarının hikayelerinin anlatıldığı Anadolu’nun hikayesidir. Gönül Dağı dizisi, bozkırın ortasında şirin bir kasabada yaşayan sıcacık, sevgi dolu bir Anadolu’nun hikayesini anlatıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum