Gönül Dağı 66. bölüm izle full HD tek parça

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, yeni sezona yine duygulu başladı. Dizinin yayınlanan son bölümünü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internette izleme linki araştırmaya başladı. Gönül Dağı 66. Bölüm tek parça full HD kesintisiz reklamsız TRT 1 tekrar izle Youtube seyret.

Gönül Dağı 66. bölüm izle full HD tek parça
04 Eylül 2022 - 14:30
Son zamanlarda en çok izlenme oranlarına sahip olan dizilerden biri olan Gönül Dağı, yeni sezon bölümlerine başladı. İzleyicileri duygulandıran ve hüzünlendiren Gönül Dağı, yeni sezonunda da adından söz ettirmeyi başarıyor. Başrol oyuncularından Gülsim Ali İlhan’ın Dilek karakterine dizide son verilmesi üzerine izleyiciler, bu konunun akıbetini de merak etmeye başladı.

Bilindiği üzere dizinin geçtiğimiz sezon final bölümü olan 65. Bölümde Dilek, Gönül Dağı’ndan düşen taşların altında kalmıştı. Taner’in biricik eşi olan Dilek, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Öte yandan Ramazan ve Asuman’ın düğünü, yaşanan bu kazanın ardından hüzünlü bir son bulmuştu.

Yeni sezona da yine bomba gibi başlayan Gönül Dağı, 3 Eylül Cumartesi akşamı 66. Bölümle izleyicilerin karşısına çıktı. Gönül Dağı’ndan düşen taşlar, Bedelli’nin başına bela oldu. Yetkililer, Bedelli’nin boşaltılması gerektiğini belde halkına iletti. Dizide, bu konuda ilerleyen bölümlerde neler yaşanacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin 66. Bölümü ekranlara gelmesinden sonra, yayınlanan bu son bölümü kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler ise internette izleme linki araştırmaya başladı. İşte Gönül Dağı 66. Bölüm izle linki haberimizde…

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asuman ve Ramazan'ın düğününün yaklaşmasıyla herkesi tatlı bir telaş sarar. Ramazan, en mutlu günü için hazırlıkları titizlikle sürdürürken, tüm kasabanın merakla beklediği bu düğünde neler yaşanacaktır? Kasabaya dönen Meryem, Rıfat ile konuşmak istemektedir. Meryem'in hiç beklemediği anda Rıfat'ın karşısına çıkması, Mihriban ile Rıfat'ı nasıl etkileyecektir?

Öte yandan doğum yapmasına sayılı zaman kalan Dilek, bir yandan da çalışmaya devam etmektedir. Gönül Dağı'ndaki hareketlenmenin artması Dilek'in iş temposunun yoğunlaşmasına neden olurken, bu durum Dilek ve Taner'i nereye sürükleyecektir?

GÖNÜL DAĞI 66. BÖLÜM İZLE

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum