Reklam
Reklam
Reklam

Gökhan Çıra yeni sevgilisi kim, Sedef Bekiroğlu mu?

Selin Ciğerci ile ayrılmasının ardından yeni aşka yelken açan futbolcu Gökhan Çıra, sevgilisi ile fotoğraf paylaştı. Çıra’nın sevgilisinin yüzünü göstermemesi üzerine sarmaş dolaş olduğu kişinin Sedef Bekiroğlu olduğu iddia edildi.

Gökhan Çıra yeni sevgilisi kim, Sedef Bekiroğlu mu?
14 Eylül 2022 - 15:00
Son zamanlarda Selin Ciğerci ile bir ayrılıp bir barışan futbolcu Gökhan Çıra, şu sıralar yeni sevgilisi ile gündemde. Sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşan Çıra, yeni sevgilisinin yüzünü göstermeden takipçileri ile paylaştı. Çıra’nın bu paylaşımı üzerine sosyal medyada gündem olan fotoğrafa birçok kişiden yorum da geldi.

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci’nin ayrılığı, geçtiğimiz günlerde magazin gündeminde geniş yer tutmuştu. Fenomen çiftin ayrılığının ardından hayatlarına başka birini alıp almayacakları da birçok kişi tarafından merak ediliyordu.

Geçtiğimiz günlerde bir düğünde İtalyan bir isme gönlünü kaptırdığı iddia edilen Selin Ciğerci’nin ardından bu kez hamle Gökhan Çıra’dan geldi. Çıra, sosyal medya hesabından yeni sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı.

GÖKHAN ÇIRA SEVGİLİSİ KİM?

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrasında özel hayatı merak konusu oldu. Instagram'da 1,2 milyon takipçisi bulunan Çıra, yeni sevgilisine sarıldığı bir fotoğrafı yayınladı.

Fotoğrafa sarı ve lacivert kalpler koyan Çıra'nın sevgilisinin fenomen Sedef Bekiroğlu olduğu iddia edildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum