Giresunspor Galatasaray maçı hangi kanalda, canlı maç izle?

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında lider Galatasaray Giresunspor’a konuk oluyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverlerse internette araştırmalar yapmaya başladı. Galatasaray Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Giresunspor Galatasaray maçı muhtemel 11, tahmin. Galatasaray Giresunspor inat tv canlı izle. Galatasaray Giresunspor taraftarium24 canlı maç izle. Galatasaray Giresunspor selçuk sports canlı izle. Galatasaray Giresunspor trgool canlı maç izle kaçak.

Giresunspor Galatasaray maçı hangi kanalda, canlı maç izle?
28 Ocak 2023 - 00:24
Spor Toto Süper Lig’in heyecanı 2. yarı mücadeleleri ile sürüyor. Son 9 maçında galip gelen lider Galatasaray, bu kez deplasmanda Giresunspor’a konuk oluyor. Okan Buruk’un öğrencileri bu karşılaşmada da kazanan taraf olmak ve hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor.

Galatasaray eğer bu karşılaşmadan da galip ayrılırsa Okan Buruk yönetiminde 10’da 10 yaparak rekor kırmış olacak. Ancak rakibini ligin ilk yarısında yenemeyen sarı kırmızılılar bu maç öncesi temkinli. Aslan, ilk yarıda NEF Stadyumu’nda oynanan mücadeleden 1-0 yenik ayrılmış ve camiayı bir hayli üzmüştü.

Ancak peş peşe aldığı galibiyetlerle rakiplerine puan farkı da atan Cimbom, bu maç öncesinde hem puan hem de psikolojik üstünlüğü elinde bulunduruyor. Giresunspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma öncesinde futbolseverler de bu mücadelenin heyecanına ortak olmak istiyor. İşte heyecanla beklenen dev karşılaşmanın detayları.

GİRESUNSPOR – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Heyecanı ve temposu yüksek olması beklenen Giresunspor – Galatasaray mücadelesi saat 19.00’da oynanacak. Çotanak Stadı’ndaki karşılaşmayı, hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Cevdet Kömürcüoğlu ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Emre Taşdemir, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

GİRESUNSPOR – GALATASARAY CANLI MAÇ İZLE

Bu mücadele öncesinde karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Maçı canlı izlemek için ise beIN SPORTS abonesi olmak gerekiyor. Giresunspor – Galatasaray karşılaşmasını canlı izlemek için tıklayın.