Giresunspor Fenerbahce maci canlı hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Girsunspor karşısında 3 puan arıyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler de internet üzerinde araştırmalara başladı. Giresunspor Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Giresunspor Fenerbahce maci canlı hangi kanalda?
07 Mayıs 2023 - 18:13
Son viraja girilirken Galatasaray’la puan farkını 3’e indiren Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanını da kazanıp, Aslan’ı tamamen baskı altına almayı hedefliyor. Ateş hattından kurtulmaya çalışan Çotanaklar ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak. Giresunspor-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor'a konuk olacak. Sarı Lacivertliler, 2 maç fazlası bulunan Beşiktaş'ın Antalya deplasmanından galip ayrılmasıyla 2. sıraya geriledi.

Son viraja girilirken Galatasaray’la puan farkını 3’e indiren Fenerbahçe, Giresunspor deplasmanını da kazanıp, Aslan’ı tamamen baskı altına almayı hedefliyor. 3 maçtır kaybeden Çotanaklar, 27 puanla 16. basamakta. Hakan Keleş'in ayrılığı sonrası takımı İrfan Buz'a emanet eden Yeşil Beyazlılar, yeni hocası ile çıkacağı ilk maçında güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak.

Giresunspor-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Giresunspor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

Giresunspor-Fenerbahçe 11'ler:

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Serginho, Sainz, Bajic.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, İsmail, Mert Hakan, Arda, Rossi, Valencia, Batshuayi.

Giresunspor - Fenerbahçe maçının VAR'ı Serkan Tokat oldu

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta günün maçlarının VAR hakemleri açıklandı. Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçında Serkan Tokat VAR hakemi olarak görev alacak.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor'un, Fenerbahçe’yi konuk edeceği müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalacak. Şimşek’in yardımcılıklarını, İlker Toprak ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak. AVAR'da ise Cihan Aydın ve Kemal Yılmaz bulunacak.