Gibi 3 sezon ne zaman yayınlanacak, EXXEN yeni sezon ne zaman?

EXXEN dijital platformunda yayınlanan komedi dizisi Gibi, ilk 2 sezonu ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Dizinin ilk 2 sezonunun ardından 3. Sezonu da büyük bir merakla bekleniyor. Gibi 3. Sezon 1. Bölüm ne zaman yayınlanacak. EXXEN Gibi yeni sezon bölümleri tarihi izle.

Gibi 3 sezon ne zaman yayınlanacak, EXXEN yeni sezon ne zaman?
09 Ekim 2022 - 16:23
Türkiye’nin dijital platformlarından EXXEN’in en beğenilen dizilerinden biri olan Gibi, fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan’ın yer aldığı dizi, ilk 2 sezonda gösterdiği performans ile adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.

İlk sezon 12, ikinci sezon ile 10 bölümü dizi severlerin karşısına çıkan Gibi, şu sıralar yeni sezonla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İnternet ortamında en çok araştırılan dizilerden olan ve aynı zamanda sosyal medyada da en çok konuşulan dizilerin başını çeken Gibi’nin 3. Sezon tarihi de büyük bir merakla araştırılıyor. Peki, Gibi 3. Sezon ne zaman, yayın tarihi belli oldu mu?

GİBİ KONUSU

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaş. En büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermek. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütüyor, işleri saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar. Onlar her gün yaşadığımız talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali.

GİBİ 3. SEZON NE ZAMAN?

Büyük bir heyecan ve merakla beklenen EXXEN’in fenomen dizisi Gibi, Ekim ayında yeni bölümleriyle ekranlara gelecek.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum