Gelinim Mutfakta Emel Düzelli kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Emel Düzelli, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta Emel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Gelinim Mutfakta Emel Instagram hesabı nedir?

Gelinim Mutfakta Emel Düzelli kimdir, kaç yaşında, nereli?
31 Mayıs 2022 - 15:45
Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programlarından biri olan Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışması, birçok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Yarışmada, yapılan yemeklerin yanı sıra yarışmacılar da bir hayli merak konusu olmaya devam ediyor. Bu haftaki yarışmacılar da izleyicilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Gelinim Mutfakta yarışmacılarından Emel Düzelli de araştırılan isimlerden biri oldu. Gelinim Mutfakta Emel kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen detaylar.

Gelinim Mutfakta Emel Düzelli kimdir?

Bu haftadan itibaren adını zirveye yazdırmak için çaba gösterecek olan Emel Düzelli daha önce programda yarıştı. Bu nedenle oldukça kıdemli. Yarışmacılara gelir gelmez gözdağı vermeyi de ihmal etmedi ve çetin ceviz olduğunun sinyalini verdi. Kayınvalidesi Ergül Hanım ile hem çeyrek altınlara hem de beş bileziğe aday. Instagram hesabı @emellinna’dır.

İlk defa 8 Ekim 2018 tarihinde katıldı
Aslen Denizlili
Denizli ilinde yaşıyor
4 yıllık evli
146 bölüm de dahil oldular

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum