Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı! Gel Dese Aşk 4. son bölüm tek parça full izle

Atv ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk, 29 Mart Pazar akşamı 4. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Gel Dese Aşk 4. son bölüm tek parça full izle! Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar….

Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı! Gel Dese Aşk 4. son bölüm tek parça full izle
29 Mart 2020 - 23:10
Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin beğenisini kazanan Pazar akşamlarının sevilen dizisi Gel Dese Aşk, 29 Mart Pazar akşamı 4. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Gel Dese Aşk 4. bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler diziyi internette araştırıyor. Gel Dese Aşk 4. son bölüm tek parça full izle! Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…
GEL DESE AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
“Murat beni aldatıyor, siz hepiniz de bunu biliyorsunuz!”
Yasemin Murat’ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasak aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Herkes şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En çok da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden haberdar olanları öğrenmeye kararlıdır. Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon giderek yükselir. Murat, Yasemin’le hesaplaşır. Bütün bunlar Yasemin’in paranoyasıdır. O söyleyene kadar kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar sürekli Murat’ı arar. Murat’ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar’ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Tekrar Düdenli ailesinin evine girmek, Murat’a yakın olmak için planını işletir. Kimse Bahar’ın oyunundan haberdar değildir. Ama çok yakında hepsi bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.
GEL DESE AŞK 4. SON BÖLÜM İZLE
GEL DESE AŞK 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Gel Dese Aşk dizisinin 4. Bölümü biter bitmez, izleyiciler bir sonraki bölümde neler olacağını da merak etmeye başladı. Bu nedenle 5. Bölüm fragmanını da merak edenler, internette yeni bölüm fragmanını araştırıyor. Gel Dese Aşk 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
GEL DESE AŞK 5. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum