Gazeteci Esra Elönü'nün umreden dönen babası öldü, koronavirüs şüphesi ile semt karantinaya alındı

Gazeteci Esra Elönü’nün babası İmam Şaban Elönü, İstanbul Gaziosmanpaşa’daki evinde hayatını kaybetti. Umreden yeni dönen Şaban Elönü’nün ölümü üzerine koronavirüs şüphesi ile semt karantinaya alındı. Esra Elönü kimdir, Şaban Elönü kimdir? İşte detaylar…

Gazeteci Esra Elönü'nün umreden dönen babası öldü, koronavirüs şüphesi ile semt karantinaya alındı
15 Mart 2020 - 16:43
Türkiye’de umreden dönen vatandaşlardan biri hayatını kaybetti. Gazeteci Esra Elönü’nün emekli imam olan babası Şaban Elönü, Gaziosmanpaşa’daki evinde hayatını kaybetti. Yaşanan acı olayın ardından Şaban Elönü’nün evinin bulunduğu semt, koronavirüs şüphesi ile karantina altına alındı.
Şaban Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alındığı öğrenildi.
Esra Elönü kimdir? Esra Elönü babası neden öldü?
Ölüm nedeni araştırılacak
İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeni henüz tespit edilemezken koronavirüse bağlı olup olmadığı ya da başka bir rahatsızlıktan kaynaklanmadığı incelemelerden sonra belli olacak.
Elönü’nün Umre dönüşü grip belirtileri olduğu bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edildi. Son olarak geçen hafta Umre’den dönen bir yolcuda virüs tespit edilmesi üzerine bu sabah Umre’den gelenler Ankara ve Konya’da öğrenci yurtlarında karantinaya alınmıştı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum