Galip Öztürk'ün eşi Kristina Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son zamanlarda gündemde geniş yer tutan isimlerden biri de Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün eşi Kristina Öztürk oldu. 22 çocuk ile gündeme gelen Kristina Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli? Galip Öztürk’ün 22 çocuğu kendinin mi?

Galip Öztürk'ün eşi Kristina Öztürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
14 Haziran 2022 - 08:30
Metro Şirketler Grubu’nun sahibi geçtiğimiz günlerde Gürcistan’da gözaltına alınmıştı. Ünlü iş insanının gözaltına alınmasının ardından 24 yaşındaki eşi Kristina Öztürk, yaşadıklarını paylaştı. Sosyal medya hesabından sık sık açıklamalarda bulunan Kristina Öztürk, 22 çocuğa bakmakta zorlandığını söyledi.

Eşinin gözaltına alınmasından sonra tek başına çocuklara bakmakta zorluk çektiğini söyleyen Kristina Öztürk, “Yanımda bana çok yakın olan çok sayıda insan olsa bile yalnızlık peşimi bırakmıyor. Eşimin her zaman evde olmasına alışmıştım. Son yıllarda Galip evden çalışıyordu ve sürekli zaman geçiriyorduk” açıklamasını yaptı.

Öztürk, “Şu an benim için her zamankinden daha zor. Sessizliğe katlanamıyorum, yokluğuna katlanamıyorum. Uyuyamıyorum ve yalnız uyanıyorum” diye devam etti.

TAŞIYICI ANNELİĞE 138 BİN POUND HARCADILAR

Gürcistan’da tanışan çift, 2021'de bir yılda 20 bebeğe sahip olmak için taşıyıcı anneliğe 138 bin pound (yaklaşık 2.9 milyon TL) harcadığını duyurmuştu. Çift ayrıca 7/24 çalışan 16 bakıcı için de yılda 67.700 pound (yaklaşık 1.4 milyon TL) harcadığını da bildirmişti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum