Galatasaray, yine bir dünya yıldızına gözünü dikti!

Spor Toto Süper Lig’de liderliğini sürdüren Galatasaray, bu sezon yaptığı transferlerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Icardı, Mata, Mertens gibi yıldızları kadrosuna katan Aslan, bu kez de Real Madrid’in Sırp oyuncusunu gözüne kestirdi. İşte detaylar…

Galatasaray, yine bir dünya yıldızına gözünü dikti!
02 Şubat 2023 - 11:23
Süper Lig’de aldığı sonuçlarla liderlik koltuğuna sarılan Galatasaray, transfer çalışmalarına da son gaz devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Ümraniyespor’u 3-2 ile geçen sarı kırmızılı ekip, maç fazlası ile en yakın takipçisi Fenerbahçe’nin 7 puan önüne geçti. Bu sezon yaptığı transferlerle taraftarından alkış alan Galatasaray yönetimi, bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'da gündem Luka Jovic transferi...

Sezon başında Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'le yolları ayıran Sarı-Kırmızılılar'ın önündeki tüm engeller ortadan kalkmış durumda.

Chelsea'den Fofana, Crystal Palace'tan da Mateta için yoklamaya devam eden Galatasaray'daki asıl hedef Luka Jovic.

Kulübü Fiorentina'da gözden çıkarılan ve birçok kulüpten teklif alan 25 yaşındaki futbolcu, Avrupa'da transfer dönemi kapanırken hiçbir yere gitmedi. Dolayısıyla Cim Bom tek ciddi aday olarak öne çıkıyor.



GÜNDEM LUKA JOVIC

Jovic'in sosyal medya hesaplarından takip ettiği Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenilirken, kulüp artık Fiorentina'nın söyleyeceği son sözü beklemeye koyuldu.

MERT MÜLDÜR'DE YENİ GÖRÜŞME

Bir sağ bek almak isteyen Aslan'ın gündeminde İtalya Serie A takımlarından Sassuolo'nun formasını giyen Mert Müldür vardı. Ancak oyuncu ikna edilemezken, kulüp de 5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istedi. Galatasaray Yönetimi ise Yeşil-Siyahlı ekip ile son bir görüşme daha yapıp, transferi sonuçlandırmaya çalışacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum