Reklam
Reklam
Reklam

Galatasaray – Ümraniyespor maçı saat kaçta? Muhtemel ilk 11

Spor Toto Süper Lig’in 23. Haftasında lider Galatasaray, Ümraniyespor’u konuk ediyor. Mücadelenin saati ve canlı yayın kanal bilgileri araştırılıyor. Galatasaray Ümraniyespor canlı maç ne zaman, hangi kanalda? Galatasaray Ümraniyespor muhtemel ilk 11’ler!

Galatasaray – Ümraniyespor maçı saat kaçta? Muhtemel ilk 11
01 Şubat 2023 - 13:03
Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam ediyor. Lider Galatasaray bu akşam NEF Stadyumu’nda Ümraniyespor’u konuk ediyor. Son 13 resmi maçını kazanmasını bilen Aslan, ligde de 10 maçtır puan kaybı yaşamıyor. Ümraniyespor maçından da galip ayrılmayı hedefleyen sarı kırmızılı ekip, şampiyonluk yolunda yara almadan ilerlemeyi hedefliyor.

Galatasaray; 15 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle aldığı 48 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. Recep Uçar'lı Ümraniyespor ise 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda topladığı 14 puanla son sırada yer alıyor. Galatasaray ile Ümraniyespor, Süper Lig’de 2. kez rakip olacak. Ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Sarı Kırmızılılar, Bafetimbi Gomis'in golüyle 1-0 kazandı.

Galatasaray-Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Galatasaray-Ümraniyespor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek.

Galatasaray-Ümraniyespor muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Oliveira, Torreira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Sackey, Epureanu, Lenjani, Kartal, Avounou, Oğuz, Geraldo, Bettaieb, Umut Nayir

13 maçtır kazanıyor

Galatasaray'ın, 10'u Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 13 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Bu müsabakalarda sarı-kırmızılılar ligde Fatih Karagümrük, Beşiktaş, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Sivasspor, MKE Ankaragücü, Fenerbahçe, Hatayspor, Antalyaspor ve Giresunspor, Türkiye Kupası'nda da Ofspor, Ankara Keçiörengücü ve Alanyaspor'u mağlup etti.

Aslan rekor için sahaya çıkacak

Son 13 resmi maçını kazanan Galatasaray, bugün Ümraniye karşısında yeni bir rekor için sahaya çıkacak. Aslan, rakibini mağlup etmesi durumunda 1959'dan bu yana üst üste 14 resmi maç kazanan ilk takım olma unvanına erişecek.

Nef Stadı kapalı gişe

Bu sezon en yüksek seyirci ortalamasını elinde bulunduran Galatasaray, bu akşamki Ümraniyespor sınavını da kapalı gişe oynayacak. Mücadelenin hafta içi ve çok soğuk bir havada oynanacak olmasına rağmen, taraftarlar biletleri satışa çıktığı gibi tüketti. Stada gelemeyecek olan kombine sahipleri de biletlerini kulübe devrediyor.

Kerem, Barış ve Berkan sınırda

Takımın 3 yerli yıldızı Kerem, Barış ve Berkan, Ümraniye karşısına kart sınırında çıkıyor. Bu 3 futbolcu, bu akşam sarı kart görmeleri halinde, haftaya Nef Stadı'nda oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasında cezalı duruma düşecekler. Okan Buruk, gereksiz kart görmemeleri konusunda öğrencilerine uyarı üstüne uyarıda bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum