Galatasaray - Trabzonspor şifresiz donmadan canlı maç izle

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Mücadele için heyecan ise dorukta. Galatasaray - Trabzonspor maçı öncesi futbolseverler de internette araştırmalara başladı. Maçın canlı yayın bilgileri, istatistikleri ve maç öncesi tüm detaylar araştırma konusu oldu. Futbolseverler bu maçı izlemek için Galatasaray Trabzonspor selçuk sports canlı izle GS TS maçı donmadan canlı izle Galatasaray Trabzonspor bedava şifresiz maç izle Galatasaray Trabzonspor taraftarium24 canlı izle Galatasaray Trabzonspor justin tv canlı izle gibi araştırmalar yapıyor.

Galatasaray - Trabzonspor şifresiz donmadan canlı maç izle
19 Ağustos 2023 - 16:48
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bir önceki sezonun şampiyonu Trabzonspor ile karşılaşıyor. Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak olan bu mücadele, futbol tutkunları tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Her iki takım da kadrolarına kattıkları oyuncularla bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmak için mücadele eden Galatasaray, o hedefe de emin adımlarla ilerliyor.

Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşma, tüm Türkiye tarafından büyük bir heyecanla beklenmeye başladı. Her iki takımın da kazanmak istediği maçın sonucu, daha şimdiden büyük merak konusu. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? GS TS maçı internet ortamında sıklıkla araştırılıyor. Birçok kişi internette Galatasaray - Trabzonspor canlı maç izle selçuk sports Galatasaray Trabzonspor justin tv canlı maç izle Galatasaray Trabzonspor taraftarium24 şifresiz maç izle GS TS donmadan canlı maç izle şeklinde araştırma yapmaya başladı.

Araştırma yapılan konuların başında elbette Galatasaray - Trabzonspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı geliyor. Birçok kişi internette Galatasaray - Trabzonspor canlı maç izle selçuk sports Galatasaray Trabzonspor justin tv canlı maç izle Galatasaray Trabzonspor taraftarium24 şifresiz maç izle GS TS donmadan canlı maç izle şeklinde araştırma yapmaya başladı.

GALATASARAY - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 2. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Trabzonspor maçı saat 21.45'te başlayacak. Rams Park Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemleri ise Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Emin Tuğral olacak. Karşılaşmanın yayın kanalı ise beIN SPORTS 1 olacak.

İSTATİSTİKLER

Trabzonspor ile oynadığı son Süper Lig maçını kazanan Galatasaray (Şubat 2023; 2-1), rakibini en son Eylül 2014-Şubat 2016 arasında üst üste iki kere mağlup edebildi.

Galatasaray'a konuk olduğu son dört Süper Lig maçından 7 puan çıkaran Trabzonspor (2G 1B 1M), daha önceki yedi ziyaretinde topladığı puanı geride bıraktı (2G 5M).

Geçen hafta Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Galatasaray, ilk iki haftayı galibiyetsiz geçtiği son dönemi "son şampiyon" unvanıyla girdiği bir önceki sezonda yaşadı (2019/20; Fatih Terim yönetiminde).

MUHTEMEL 11’LER

GALATASARAY:
Fernando Muslera, Angelino, Kaan Ayhan, Emin Bayram, Sacha Boey, Berkan Kutlu, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz.

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Eren Elmalı, Stryger Larsen, Stefano Denswil, Filip Benkovic, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Anastasios Bakasetas, Dimitris Kourbelis, Umut Bozok, Trezeguet.

GALATASARAY - TRABZONSPOR CANLI MAÇ İZLE