Galatasaray Trabzonspor maçı muhtemel 11, hangi kanalda canlı?

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında en dikkat çeken mücadele, lider Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanıyor. Mücadele öncesinde futbolseverler, maçın detaylarını internet üzerinde araştırmaya başladı. Galatasaray Trabzonspor muhtemel 11, hangi kanalda, saat kaçta, internette canlı veren kanallar?

Galatasaray Trabzonspor maçı muhtemel 11, hangi kanalda canlı?
05 Şubat 2023 - 17:29
Süper Lig’de heyecan fırtınası, Galatasaray ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma ile sürüyor. Günün kapanış mücadelesi, NEF Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala birçok futbolsever de mücadelenin detaylarını internet üzerinde araştırmaya başladı.

Galatasaray bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak 3 puan serisini sürdürmek istiyor. Trabzonspor ise hem zirve yarışına katılmak hem de bu sezonki kötü gidişe son vermek için rakibini evinde yenmek istiyor. İşte heyecanla beklenen karşılaşma hakkında detaylar!

Galatasaray-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Trabzonspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi, hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Galatasaray-Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Hugo (Bartra), Denswil, Eren, Siopis, Abdülkadir, Bakasetas, Djaniny, Trezeguet, Maxi Gomez

VAR hakemi belli oldu

Galatasaray - Trabzonspor derbisinin VAR hakemi Alper Ulusoy oldu.

Sürpriz ayrılık

Transfer görüşmeleri yapan Djaniny’i Galatasaray maçının kadrosundan çıkarıldı.
Son oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçında oyuncu değişikliği sırasında ıslıklanan ve morali bozulan oyuncu, kendisine BAE ekibi Al Sharjah'dan gelen transfer teklifini kabul etti.

Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya çıkması bekleyen forvetin yaşanan sürpriz gelişme karşısında maç kadrosundan çıkarılacağı öğrenildi.