Galatasaray Sigma Olomouc justin tv selçuksports taraftarium24 canlı maç izle

Süper Lig’de yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Galatasaray, çalışmalarına hazırlık maçları ile devam ediyor. Galatasaray bu kez Sigma Olomouc ile karşılaşıyor. Galatasaray Sigma Olomouc kralbozguncu naklen şifresiz kaçak korsan yayın bedava justin tv mekan tv inat tv selçukspots taraftarium24 naklen ücretsiz şifresiz macini HD izle şeklinde araştırmalar yapılmaya başladı.

Galatasaray Sigma Olomouc justin tv selçuksports taraftarium24 canlı maç izle
16 Temmuz 2022 - 19:40
Spor Toto süper ligin geçen sezonunda beklentilerin uzağında kalan Galatasaray, yeni sezona şampiyonluk hedefi ile başlamak istiyor. Teknik Direktör Okan Buruk ile anlaşan sarı kırmızılı ekip, yeni hocası ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Avusturya’da kampta bulunan Galatasaray, bu sezonki çalışmaları kapsamında hazırlık maçları da yapıyor. Sigma Olomouc ile karşılaşacak olan aslan, sahadan galibiyetle ayrılmak ve moral depolamak istiyor. Bir yandan yeni sezona iyi bir giriş yapmak isteyen Galatasaray, bir yandan da transfere hız vermiş durumda.

Galatasaray’ın Sigma Olomouc ile oynayacağı hazırlık maçını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de maç hakkında detaylı araştırmalara başladı. Bu mücadeleyi naklen takip etmek isteyenler, konuyu internette araştırmayı sürdürüyor. Galatasaray – Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Galatasaray 11'i: Muslera, Omar, Nelsson, Emin, Van Aanholt, Sergio Oliveira, Cicaldau, Emre Akbaba, Yunus, Gomis, Kerem

Galatasaray-Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Profertil Arena Hartberg'in ev sahipliği yapacağı Galatasaray-Sigma Olomouc hazırlık maçı bugün oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak. D-Smart 77. kanal Spor Smart'tan naklen yayınlanacak.

Sergio Oliveira sahaya

Aslan'ın yeni transferi Sergio Oliveira, sahaya inmeye hazır. Sarı Kırmızılılar'ın bugün Sigma Olomouc ile oynayacağı özel maçta, Portekizli futbolcunun da süre alacağı öğrenildi. Şu ana kadar kadrosundaki tüm isimleri tek tek deneyen teknik direktör Okan Buruk, kampın son günlerine doğru iskelet kadroyu yavaş yavaş oluşturmayı hedefliyor.

Yunus'u izlemek için geliyorlar

Kerem'den sonra Aslan'ın bir başka genç yeteneğini de Avrupa kulüpleri yakın takibe alıyor. Birçok futbolcu temsilcisi Yunus Akgün'ün performansını gözlemlemek üzere Galatasaray'ın kampını izlemeye başladı. Hazırlık maçlarında takım arkadaşlarının aksine, etkili bir görüntü çizen 22 yaşındaki oyuncuyla özellikle İtalyan kulüpleri yakından ilgileniyor.