Galatasaray - Olimpija Ljubljana şifresiz canlı maç yayını hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Galatasaray, kendi evinde Olimpija Ljubljana'yı konuk ediyor. Temsilcimiz bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Olimpija Ljubljana Sport Smart canlı izle şifresiz.

Galatasaray - Olimpija Ljubljana şifresiz canlı maç yayını hangi kanalda?
15 Ağustos 2023 - 20:25
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. eleme turu rövanş maçları başlıyor. Turnuvadaki tek temsilcimiz Galatasaray bir üst tura çıkmak için sahasında taraftarı önünde mücadele edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarında 306. kez sahne alacak. Peki, Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli turnuvasında 3. eleme turu rövanş maçları için heyecan dorukta. Bu sezon organizasyondaki tek Türk temsilcisi Galatasaray, deplasmanda 3-0 yendiği Slovenya'nın Olimpija Ljubljana takımını konuk edecek. Tüm gözler şimdi İstanbul'daki maçın ayrıntılarında. İşte, Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı hakkında tüm bilgiler...

GALATASARAY'IN AVRUPA MAÇI HANGİ KANALDA?

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında bu akşam (15 Ağustos Salı) Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana'yı konuk edecek.

Rams Park'ta yapılacak maç saat 21.00'de başlayacak. Müsabaka, D Smart platformundaki Smart Spor kanalından yayımlanacak.

Müsabakayı İtalyan hakem Marco Guida yönetecek. Ciro Carbone ile Alessio Berti'nin yardımcı hakemlik görevini üstleneceği mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marcenaro olacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Slovenya'daki ilk maçı Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens ve Halil Dervişoğlu’nun golleriyle 3-0 kazanan sarı-kırmızılı ekip, 2 ve daha az farklı mağlup olması durumunda dahi tur atlayacak.

Olimpija Ljubljana'nın 3 farklı kazanması durumunda müsabaka uzatmalara gidecek. Daha farklı Olimpija Ljubljana galibiyetlerinde ise sarı-kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'de yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, her türlü beraberlikte de turu atlayan takım olacak.

Galatasaray, turu geçmesi durumunda play-off'ta Norveç'in Molde ile Faroe Adaları'nın Kİ Klaksvik takımlarının eşleşmesinden gelecek rakiple karşılaşacak.

GALATASARAY'IN EKSİKLERİ

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'nun durumu belirsizliğini koruyor.

Yaklaşık 2 hafta önce Litvanya temsilcisi Zalgiris ile yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçı öncesinde kasığında ağrı hisseden Zaniolo'nun Olimpija Ljubljana'ya karşı forma giymesi beklenmiyor.

Zaniolo'nun dışında UEFA listesine bildirilmeyen Tete, Olimpiu Morutan, Yusuf Demir ve Kerem Demirbay da Slovenya temsilcisine karşı görev yapamayacak.

ICARDI TARAFTARLA BULUŞACAK

Galatasaray’da bonservisi alınan Mauro Icardi ile yeni transfer Wilfried Zaha, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi durumunda bu sezon ilk kez Rams Park'ta maça çıkacak.

Geçen sezonki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Arjantinli yıldız Icardi, ilk Olimpija Ljubljana maçı ile Süper Lig'deki Mondihome Kayserispor maçlarında sonradan oyuna girerek süre aldı. Zaha da Kayseri temsilcisine karşı forma giydi.

İki futbolcu da Olimpija Ljubljana maçıyla bu sezon ilk kez iç sahada sarı-kırmızılı taraftarlarla buluşacak.

GALATASARAY - OLIMPIJA MAÇI CANLI İZLE