Galatasaray Molde canlı EXXEN Spor maç izle şifresiz linki!

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmasına artık ramak kalan Galatasaray, ilk maçta yendiği rakibi Molde ile bu kez İstanbul’da kozlarını paylaşıyor. Galatasaray ile Molde arasındaki maç için heyecan da dorukta. Birçok kişi bu maçı internette araştırmaya başladı. Galatasaray Molde maçını canlı izlemek isteyenler, Galatasaray Molde bedava izle Galatasaray Molde şifresiz kaçak izle GS Molde Şampiyonlar Ligi maçı EXXEN şifresiz izle Galatasaray Molde inat tv izle GS Molde taraftarium24 canlı izle Galatasaray Molde selçuk sports izle Galatasaray Molde donmadan izle gibi araştırmalar yapıyor.

Galatasaray Molde canlı EXXEN Spor maç izle şifresiz linki!
29 Ağustos 2023 - 21:10
Bu sezon ülkemizi Avrupa arenasında temsil eden takımlardan, geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimiz, ilk turda eşleştiği Zalgiris’i geçmiş ve daha sonra da Olimpjia ile karşılaşarak bu eşleşmeden de turu geçen taraf olmuştu. Daha sonra ise Play-Off turuna yükselen Galatasaray, Molde ile eşleşti. Geçen hafta deplasmanda çıktığı maçtan 3-2 galip ayrılan Cim Bom bu akşam adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırmak istiyor.

Galatasaray ile Molde arasında oynanacak olan mücadele için heyecan da dorukta. Futbol seyir zevki de yüksek olması beklenen Galatasaray – Molde maçı için araştırmalar da yoğunlaştı. İnternette birçok kişi bu mücadele hakkında detayları araştırıyor. Galatasaray Molde maçını canlı izlemek isteyenler, Galatasaray Molde bedava izle Galatasaray Molde şifresiz kaçak izle GS Molde Şampiyonlar Ligi maçı EXXEN şifresiz izle Galatasaray Molde inat tv izle GS Molde taraftarium24 canlı izle Galatasaray Molde selçuk sports izle Galatasaray Molde donmadan izle gibi araştırmalar yapıyor.

GALATASARAY – MOLDE MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray ile Molde arasında oynanan bu zorlu mücadele saat 22.00’de başlayacak. Rams Park’taki karşılaşma EXXEN ekranlarından naklen seyirci ile buluşacak.

Galatasaray - Molde 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Molde: Karlstrom, Bjornbak, Ellingsen, Wolff Eikrem, Mannsverk, Brynhildsen, Knudtzon, Kaasa, Breivik, Haugan, Haugen.

Rams Park’a 15 yeni loca

Yönetim, gelirleri yükseltmek adına önemli bir hamlede bulunmuş ve stattaki loca sayısını artırmaya karar vermişti. Bu doğrultuda Rams Park’ta yeni 15 loca için çalışmalar sürüyor. Stat personel yemekhanesinin kullanılmayan bölümü ve GS TV stüdyosu locaya çevriliyor. Galatasaray Yönetimi bu 15 locadan 70-80 milyon TL civarı gelir bekliyor. Böylelikle Cim Bom’un bu yılki toplam tribün geliri 800 milyon TL’ye ulaşmış olacak.

GALATASARAY - MOLDE EXXEN SPOR CANLI İZLE