Galatasaray Kopenhag EXXEN canlı izle GS Copenhagen taraftarium24

Devler liginde heyecan başladı. Temsilcimiz Galatasaray ilk sınavında Kopenhag ile karşılaşıyor. Cim Bom mücadeleden galibiyetle ayrılmak ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Galatasaray ile Kopenhag arasındaki dev mücadele internette de sıkça araştırılmaya başladı. Futbolseverler internette Galatasaray Kopenhag canlı izle GS Copenhagen donmadan izle Galatasaray Kopenhag taraftarium24 canlı izle Galatasaray Kopenhag kaçak izle GS Kopenhag maçı EXXEN bedava izle Galatasaray Kopenhag justin tv izle Galatasaray Kopenhag şampiyonlar ligi maçı inat tv izle Galatasaray Kopenhag mekan tv izle GS Kopenhag selçuk sports izle gibi aramalar yapıyor.

Galatasaray Kopenhag EXXEN canlı izle GS Copenhagen taraftarium24
20 Eylül 2023 - 18:46
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de şampiyon olan Galatasaray, daha sonra ise UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaya hak kazanmıştı. Temsilcimiz, 2. Eleme Turu’ndan başladığı turnuvada, grup müsabakalarına da katılmaya hak kazandı. Cim Bom daha sonra ise kura çekiminde A Grubu’na düşmüştü. İlk maçına çıkan sarı kırmızılı ekip, Kopenhag ile bu akşam İstanbul’da karşılaşıyor.

Galatasaray ile Kopenhag arasındaki dev karşılaşmanın başlamasının ardından Futbolseverler internette araştırmalara başladı. Birçok kişi, Galatasaray Kopenhag canlı izle GS Copenhagen donmadan izle Galatasaray Kopenhag taraftarium24 canlı izle Galatasaray Kopenhag kaçak izle GS Kopenhag maçı EXXEN bedava izle Galatasaray Kopenhag justin tv izle Galatasaray Kopenhag şampiyonlar ligi maçı inat tv izle Galatasaray Kopenhag mekan tv izle GS Kopenhag selçuk sports izle gibi aramalar yapıyor.

Galatasaray-Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam saat 19.45'te başlayacak ve Rams Park'ta oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak. Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yöneteceği Galatasaray-Kopenhag maçının detayları ulakhaber.com’da.

Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray-Kopenhag muhtemel 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Kopenhag: Grabara, Jelert, Vavro, Diks, Meling, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri, Bardghji, Oskarsson

Hakim Ziyech ilk 11'e

Kopenhag karşılaşmasında Galatasaray taraftarının en çok merak ettiği şeylerden bir tanesi de Hakim Ziyech’in oynayıp, oynamayacağıydı. Son oynanan Samsunspor maçında asist yapan, hazır ve fit görüntüsü ile alkışları toplayan Faslı oyuncunun, Danimarka temsilcisi ile gerçekleşecek mücadelede ilk 11’de olmasına kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.

Taktik antrenmanlarda da 30 yaşındaki oyuncuyu deneyen Okan Buruk’un, Ziyech’ten bir hayli memnun kaldığı belirtildi. Öte yandan hazır olması beklenen isimlerden bir diğeri de Wilfried Zaha’ydı. Fildişili futbolcunun kadroda olması beklenirken, şans verilmesi halinde ikinci yarıda süre alabileceği konuşuluyor.

Tribünler dolacak, sezonun rekoru kırılabilir

Bu arada Rams Park’ta oynanacak karşılaşma öncesinde satışa çıkarılan tüm biletler tükenmişti. Sarı Kırmızılı futbolseverlerin, her zaman olduğu gibi Şampiyonlar Ligi’nde de takımlarına tam destek olması bekleniyor. Ayrıca zorlu karşılaşmada seyirci anlamında Cim Bom adına bu sezonunun rekoru kırılabilir.

GALATASARAY - KOPENHAG CANLI İZLE