Galatasaray Konyaspor taraftarium24 selçuk sports canlı maç bilgileri

Spor Toto Süper Lig’in 7. Haftası Galatasaray Konyaspor mücadelesi ile başlıyor. Karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler de internette araştırmalara başladı. Galatasaray Konyaspor maçını ücretsiz izle. GS Konya taraftarium24 şifresiz kaçak maç yayını izle. Galatasaray Konyaspor donmadan justin tv jestyayın naklen mekan tv iptv inat tv internetten canlı izleme linki.

Galatasaray Konyaspor taraftarium24 selçuk sports canlı maç bilgileri
16 Eylül 2022 - 17:15
Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Bu haftanın açılışı ise Galatasaray Konyaspor ve Hatayspor Kayserispor mücadeleleri ile yapılıyor. Galatasaray ligin güçlü ekiplerinden Konyaspor karşısında 3 puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor.

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken sarı kırmızılı ekip, sezonu da zirvede tamamlayarak şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Konyaspor da bu maç öncesinde yüksek olan moraliyle aslanı evinde yıkmanın hesapları içerisinde.

Maçın başlamasına az bir zaman kala Galatasaray Konyaspor canlı maç bilgileri de internet üzerinde sıkça araştırılmaya başladı. Futbolseverler mücadelenin detaylarını araştırıyor. Galatasaray Konyaspor maçı detayları haberimizde.

Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak olan Galatasaray Konyaspor maçı saat 20.00’da başlayacak. NEF Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele beIN SPORTS HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.