Galatasaray Konyaspor canli izle

Galatasaray Konyaspor canli izle. Galatasaray Konya canli izle. GS Konya canli mac izle HD.

Galatasaray Konyaspor canli izle
16 Eylül 2022 - 20:34
Süper Lig'in son 4 haftasında Ümraniye, Gaziantep ve Kasımpaşa'yı yenen, Trabzonspor 'la deplasmanda berabere kalan ve 10 puan toplayarak zirve takibini sürdüren Galatasaray , şu ana kadarki en zorlu sınavlarından birini vermeye hazırlanıyor.

Cim Bom, ligin 7. haftasının açılış maçında, sezonun namağlup lideri, kalesinde gol bile görmeyen Konyaspor'u konuk edecek. Galatasaray bu maçı kazanırsa, maç fazlasıyla da olsa liderlik koltuğuna oturacak.

Yeni yıldızlarıyla gücüne güç katan Aslan'da, tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu. Üstelik maç biletleri satışa çıktığı gibi tükendi ve tribünlerde 50 bine yakın seyircinin Galatasaray'a destek vermesi bekleniyor.

Galatasaray-Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Nef Stadyumu'nda oynanacak Galatasaray-Konyaspor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray-Konyaspor 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Gomis

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Bruno Paz, Hadziahmetovic, Soner, Endri, Bytyqi, Muhammet

Yıldızlar 2. devrede

Ancak maçın ikinci yarısında Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği değişiklikler gerçekleşecek gibi görünüyor. Özellikle Mauro Icardi'nin en azından son 20 dakikada mutlaka sahada olması bekleniyor.

Juan Mata'nın kadroya girme ihtimalinin düşük olduğu belirtiliyor, ancak yine de İspanyol yıldızla ilgili de bir beklenti var. Kasımpaşa karşısında oyuna sonradan girip harika işler yapan Yusuf Demir ile Rashica'nın da mutlaka ikinci yarıda süre alacağı tahmin ediliyor.