Galatasaray Kastamonuspor canli

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor ile karşılaşıyor. Galatasaray canli maci izle HD. GS canli mac izle.

Galatasaray Kastamonuspor canli
19 Ekim 2022 - 22:06
Ligdeki kötü gidişat sonrası rotayı kupaya çeviren Galatasaray, 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kastamonu'yu yenerek bir üst tura çıkmayı ve moral bulmayı hedefliyor. Kastamonu ise büyük bir sürpriz peşinde. Galatasaray-Kastamonuspor maçının 11'leri, detayları ve canlı anlatımı haberimizde. Mücadelenin ilk yarısı sona erdi.

Süper Lig 'deki son iki maçından 1 puan çıkarabilen Galatasaray , rotayı Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. 3. Tur maçında bu akşam Kastamonuspor'u konuk eden Sarı-Kırmızılılar, turu geçerek moral bulmayı hedefliyor.

Geçen sezonu ligde 13. olarak bitirdiği için, şampiyonluk yolundaki rakiplerine göre kupaya bir tur erken başlayan Galatasaray, iki kulvarda da yola devam etmenin hesapları içinde. 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Kastamonuspor ise büyük bir mucize peşinde.

Galatasaray-Kastamonuspor 11'leri:

Galatasaray: Okan, Dubois, Ross, Emin, Van Aanholt, Berkan, Oliveira, Rashica, Yusuf, Seferovic, Gomis.

Kastamonuspor: Sefa, Ramazan, Kemal, Faruk, Şaban, Hakan, Ayhan, Ömer, Mustafa, Amir, Efe.

Galatasaray-Kastamonuspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Sarı-Kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası defterini açıyor, 2.Lig temsilcisi Kastamonuspor'u konuk ediyor. Nef Stadyumu'nda oynanacak ve Yiğit Arslan'ın yöneteceği mücadele 21.00'de başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan naklen yayınlanacak.