Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı yayın bilgileri!

Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler internet üzerinde araştırmalara başladı. Galatasaray - Kasımpaşa şifresiz izle. GS Kasımpaşa maçı donmadan izle taraftarium24 canlı GS Maçı izle.

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı yayın bilgileri!
03 Kasım 2023 - 18:00
Trendyol Süper Lig, heyecanla dolu bir maç ile devam ediyor. 11. hafta müsabakasında, Galatasaray evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Bu müsabaka hakkında merak edilen tüm ayrıntılar, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle maçın ne zaman oynanacağı, hangi kanalda yayınlanacağı ve saat kaçta başlayacağı gibi bilgiler aranıyor.

GALATASARAY - KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN? GS MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşması 3 Kasım Cuma günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY KASIMPAŞA MUHTEMEL 11

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Zaha, Kerem, Mertens, Icardi

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Duhan, Gökhan Gül, Hajradinovic, Aytaç, Gomis, Fall, Ngoy

GALATASARAY ZİRVEYE TIRMANMAK İSTİYOR!

2023-2024 sezonuna yıldız oyuncu transferleriyle giriş yapan Galatasaray, Kayserispor ile berabere kalmasının ardından ardı ardına tüm maçları kazanarak 10 maçta 9 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Galatasaray, Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile karşılaşacağı haftadan önce Kasımpaşa'yı mağlup ederek zirveye oturmayı hedefliyor.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇ BİLETİ FİYATLARI AÇIKLANDI!

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Rams Park Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın bilet fiyatları da belirlendi. En düşük bilet 500 TL, en yüksek bilet ise 7500 TL olarak açıklandı.

EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Galatasaray, bu sezon savunma hattında sergilediği başarılı performansla dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar, ligin 10 maçında sadece 5 gol yedi ve bu performansıyla Fenerbahçe ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı olarak öne çıkıyor. Galatasaray, söz konusu 10 maçın 6'sında rakiplerine gol izni vermedi.

FERNANDO MUSLERA SARI KART SINIRINDA

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunan 1 futbolcu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda kaleci Fernando Muslera, bu karşılaşmada sarı kart görmesi durumunda gelecek hafta oynanacak Hatayspor maçında cezalı duruma düşecek.

OKAN BURUK İLE KEMAL ÖZDEŞ 5. KEZ KARŞI KARŞIYA

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Okan Buruk ile Kasımpaşa'nın Teknik Direktörü Kemal Özdeş, daha önce 4 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalardan 3'ünü Okan Buruk'un ekipleri kazanırken, 1'i Kemal Özdeş'in takımının galibiyetiyle sonuçlandı.

MAURO ICARDI 17 MAÇTA 15 GOL ATTI

Galatasaray'ın Arjantinli oyuncusu Mauro Icardi, takımına büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Bu sezon toplam 17 resmi müsabakada forma giyen Icardi, 15 gol kaydetti. 30 yaşındaki futbolcu, bu gollerin 10'unu Süper Lig'de, 3'ünü UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde ve 2'sini grup aşamasında atmıştır. Icardi aynı zamanda Süper Lig'deki gol krallığı yarışının liderlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Galatasaray - Kasımpaşa canlı izle