Galatasaray'ın kasası dolacak: Tam 50 milyon avro!

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon gösterdiği performansla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’ın yıldızlarına teklif yağmaya başladı. Sarı kırmızılı ekipte forma giyen 6 futbolcu, dünya kulüplerinin radarına girdi. İşte Galatasaray’ın futbolcularına gelen dev tekliflerin detayı.

Galatasaray'ın kasası dolacak: Tam 50 milyon avro!
27 Ocak 2023 - 12:26
Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, aynı zamanda futbolcularının da yıldızını parlatmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin başarısında büyük payı bulunan 6 futbolcu ile Avrupa’nın büyük kulüpleri ciddi ciddi ilgilenmeye başladı.

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bıraktıktan sonra yeni yönetim ve teknik kadro ile beyaz sayfa açan Galatasaray'da çok şey değişti. Sarı-kırmızılıların transferleri uyum sağlayıp takım oyunu geliştikçe futbol kalitesi arttı; bu, saha sonuçlarına yansıdı ve liderlik geldi. Yükseliş, futbolcu değerlerine de yansıdı. Sezon başında sadece Victor Nelsson'a teklifler varken pek çok futbolcu, transfer piyasasında kendilerine yer edindi. Başkan Özbek de son divan toplantısında 5-6 oyuncunun taliplileri olduğunu açıkladı.

BOEY’E YAKIN MARKAJ

Sözcü'de yer alan habere göre; Sacha Boey, en öne çıkan isim ve Sporting Lizbon, kapıyı çalmak üzere. Fransız sağ bekin bonservisi için belirlenen rakam 15 milyon Euro. Kerem Aktürkoğlu, Lucas Torreira ve Leo Dubois'nın yanı sıra Yunus Akgün de Avrupalı gözlemcilerin takibinde.

Sarı-kırmızılılar, oyuncu satışından 50-100 milyon Euro arası bir parayı kasasına koyabilir. Takımın güç kaybedeceğini düşünse de yönetim ‘tatlı dertten' kasaya girecek parayla kurtulmayı planlıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum