Galatasaray, gurbetçi yıldız futbolcu için kolları sıvadı!

Spor Toto Süper Lig’de en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye 4 puan fark atarak liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, transferde düğmeye bastı. Sarı kırmızılı ekip, Avrupa’da top koşturan gurbetçi futbolcuyu radarına aldı. Cimbom’un bu transfer hamlesi, sarı kırmızılı renklere gönül veren taraftarları da heyecanlandırdı. Galatasaray'dda İlkay Gündoğan için transfer çalışmaları başladı.

Galatasaray, gurbetçi yıldız futbolcu için kolları sıvadı!
13 Ocak 2023 - 09:36
Transfer sezonunun açılması ile birlikte, Süper Lig ekiplerinde de hareketli saatler yaşanmaya başladı. Sezona Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde başlayan ve topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray da bu sezon mutlaka şampiyon olmanın hesaplarını yapıyor.

Galatasaray şampiyonluk yolunda kadrosunu da güçlendirmek istiyor. Yaz transfer sezonunda birçok yıldızı kadrosuna katan Cimbom, yaptığı transferlerin meyvesini ilk yarıyı lider kapatması ile aldı. Ligde Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi de mağlup eden Galatasaray, Başakşehir karşısında da tam 7 gole imza atarak sezonun rekoruna imza atmıştı.

İLKAY GÜNDOĞAN BOMBASI!

Erden Timur'un hedefindeki rüya isim sezon sonunda Manchester City ile sözleşmesi bitecek olan İlkay Gündoğan... Başkan Dursun Özbek ve Okan Buruk ile bir araya gelen Erden Timur, "Aklımda İlkay Gündoğan var" dedi.

Buruk "Adam Manchester City'de, gelmez" derken, Özbek de "Mali olarak çok zor" ifadesini kullandı. Timur ise "Biz elimizden geleni yapalım da. Icardi'ye de 'imkansız' diyorlardı ama aldık" karşılığını verdi. Erden Timur 32 yaşındaki maestro için ön çalışmalara başladı.



Bu transfer için tüm imkanlar seferber edilecek. İlkay Gündoğan bu sezon İngiltere Premier Lig'de 15 maçta sahaya çıktı.

Galatasaray'dan yılın transfer bombası İlkay Gündoğan! Erden Timur kolları sıvadı
Bu müsabakalarda 2 gol kaydetti, 2 de asist yaptı.

Galatasaray'dan yılın transfer bombası İlkay Gündoğan! Erden Timur kolları sıvadı
Merkez orta saha, ön libero ve on numara bölgelerinde görev yapabiliyor.

Galatasaray'dan yılın transfer bombası İlkay Gündoğan! Erden Timur kolları sıvadı
Almanya Milli Takımı'nda 66 karşılaşmada sahaya çıktı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum