Galatasaray Giresunspor selçuksports taraftarium24 şifresiz canlı maç izle

Spor Toto Süper Lig’de heyecan 2. hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. Galatasaray da bu hafta evinde Giresunspor’u konuk ediyor. Heyecanı yüksek bu mücadeleyi canlı izlemek isteyenler konuyu internette şu şekilde araştırıyor: Galatasaray Giresunspor korsan maç yayını Beinsports HD şifresiz kaçak bedava kralbozguncu GS Giresun justin tv jestyayın inatbox inat tv mekan tv jojobet tv naklen ücretsiz izle.

Galatasaray Giresunspor selçuksports taraftarium24 şifresiz canlı maç izle
13 Ağustos 2022 - 21:38
Geçtiğimiz hafta lige galibiyetle başlayan Galatasaray, mağlubiyetle geçen haftayı tamamlan Giresunspor’u konuk ediyor. Sarı kırmızılı ekip, rakibi karşısında galip gelmek ve bu haftayı da kayıpsız kapatmak istiyor. Galatasaray ile Giresunspor arasındaki mücadele için taraftarları da heyecan sarmış durumda.

Giresunspor ise geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetin üzerine sarı kırmızılı rakibi karşısında puan ya da puanlar almanın hesaplarını yapıyor. Giresunspor da deplasmanda güçlü rakibini yenmek ve hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Mücadele öncesinde heyecan dorukta ve maçta da temponun yüksek olması bekleniyor.

Karşılaşmanın başlamasına kısa bir zaman kala Galatasaray – Giresunspor mücadelesini canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler de soluğu internet ortamında aldı. Merakla ve heyecanla beklenen müsabakanın ayrıntıları haberimizde…

Galatasaray - Giresunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bu akşam NEF Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray - Giresunspor 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliveira, Emre Akbaba, Yunus, Kerem, Seferovic

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Sergen, Perez, Alper, Mejia, Traore, Savicevic, Serginho, Sainz, Bajic

Midtsjö formayı kaptı

Teknik patron Okan Buruk ilk haftaya göre kadroda büyük bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Oyuna girdikten sonra maçın gidişatını değiştiren isimlerden Fredrik Midtsjö'nün bu kez Berkan'ın yerine ilk 11'de başlaması ve Sergio Oliveira'nın partneri olması planlanıyor. İleri uçta yine Seferovic olacak.

Yunus, Emre Akbaba ve Kerem üçlüsü takımın skor yükünü üstlenecek. Omar ve Dubois'in sakatlığında sağ bek yine Boey'ye emanet. Satılması düşünülen Nelsson, göbekte Abdülkerim ile oynayacak. Sol bekte Aanholt, kalede de Muslera olacak.

Yıldızlar ikinci yarıda

Takıma en son katılan iki isim Lucas Torreira ile Dries Mertens'in sahaya çıkacağı an da merakla bekleniyor. Okan hoca, her iki yıldızı da ikinci devrede sahaya sürecek. Mertens büyük ihtimalle Emre Akbaba'nın yerine oyuna girecek. Torreira ise skorun gidişatına göre Midtsjö veya Oliviera'nın yerini alacak.

Galatasaray üstün

İki takım ligde bugüne kadar 14 kez karşılaştı. Galatasaray 6, Giresunspor 3 kez sahadan galip ayrıldı, 5 mücadele berabere sonuçlandı. Aslan'ın 20 golüne, Karadeniz ekibi 12 golle karşılık verdi.