Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı şifresiz canlı yayın hangi kanalda izle!

Spor Toto Süper Lig’de heyecan, 37. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Galatasaray ile Fenerbahçe, bu hafta son maçlarında karşı karşıya geliyor. Cim Bom bu maça şampiyon olarak çıkıyor. Fenerbahçe ise ligi ikinci sırada bitirmeyi garantilemek için bu karşılaşmada 3 puan hedefliyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz canlı hangi kanalda? GS FB canlı şifresiz maç yayını izle.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı şifresiz canlı yayın hangi kanalda izle!
04 Haziran 2023 - 15:23
Fenerbahçe ile Galatasaray’ın karşılaştığı dev derbi mücadelesi, büyük bir heyecana sahne oldu. Şampiyon olan Galatasaray, bu karşılaşmada Fenerbahçe’yi yenerek, kupayı daha da anlamlı hale getirmenin hesaplarını yapıyor.

Sarı kırmızılı ekip, ligin ilk yarısında Kadıköy’de oynanan mücadeleden 3-0 gibi net bir skorla ayrılmasını bilmişti. Geçen hafta ise Ankaragücü ile deplasman maçında karşı karşıya gelen Aslan, rakibini yenerek şampiyonluğu garantiledi.

Fenerbahçe’de ise bu maç öncesinde hüzün hakim. Şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran sarı lacivertli ekip, en azından rakibini deplasmanda yenmek istiyor. Hem giden şampiyonluğun üzüntüsünü biraz olsun unutmak hem de rövanş maçını almanın hesaplarını yapıyor.

Maçın başlamasının ardından merak edilen konular ise futbolseverler tarafından sıklıkla araştırılmaya başladı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan önceki maç istatistikleri ve bu mücadele hakkında detaylar haberimizde! İşte heyecanla beklenen Galatasaray – Fenerbahçe mücadelesinin tüm detayları!

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı 4 Haziran Pazar günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Müsabakayı beIN SPORTS 1'de şifresiz izleyebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Rashica, Mertens, Kerem, Icardi.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, Arao, Zajc, İrfan Can Kahveci, Arda Güler, Enner Valencia, Michy Batshuayi.

3 EKSİK

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Lincoln Henrique ve Bright Osayi-Samuel, müsabakada forma giyemeyecek.

Sakatlıktan dönen ve antrenman eksiği bulunan kaleci Altay Bayındır'ın da bu maçta görev alması beklenmiyor.

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Abdülkadir Bitigen'in düdük çalacağı Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde VAR hakemi olarak Alper Ulusoy görev alacak. AVAR görevinde ise Hakan Ceylan ve Ekrem Kan yer alacak.