Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi!

Spor Toto Süper Lig’de ara transfer döneminin başlamasına az bir zaman kaldı. Ligde liderliğini koruyan Galatasaray, transfer çalışmalarına da başladı. Sarı kırmızılı ekip, eski yıldızını yeniden radarına aldı. Galatasaray’da sıcak saatler yaşanıyor.

Galatasaray'da sürpriz transfer gelişmesi!
11 Ocak 2023 - 11:05
Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe’ye konuk olan Galatasaray, mücadeleden 3-0’lık net bir skorla ayrılmıştı. Sarı kırmızılı ekibin golleri, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi’nden gelmişti.

Aldığı net galibiyet ile puanını 39’a yükselten Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe’ye 4 puanlık bir fark attı. Ligde liderliğini sürdüren Galatasaray, ligin 19. haftasında ise Akdeniz temsilcilerinden Hatayspor ile karşılaşacak.

Fenerbahçe galibiyetini bir an önce unutarak önündeki maçlara odaklanmak isteyen Cimbom, bir yandan da transfer çalışmalarına başladı. Okan Buruk’un onay verdiği isimlerde görüşen yönetim, bir yandan da alternatif isimlerle temas kuruyor.

Son yaptığı transferlerin bazılarından verim alamayan Cimbom’da ayrılıklar da yaşanabilir. Yaz transfer döneminde takıma katılan oyunculardan birkaçını kullanamayan Teknik Direktör Okan Buruk, bu oyuncuların kulüp bulmalarını isteyecek.

İKİ BÖLGE ÖNCELİKLİ

Van Aanholt, Seferovic ve Mata ile yollarını devre arasında ayırmayı planlayan Galatasaray'da ara transferde öncelik iki bölgeye verildi.

SOLDA SORUN VAR

Galatasaray'da Kazımcan Karataş'ın İstanbulspor maçında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasının yanı sıra Emre Taşdemir'in de sakatlığının nüksetmesi savunmanın solunda sıkıntı yarattı.

Okan Buruk'un performansından memnun olmadığı ancak alternatifi olmadığı için sol bekte oynatmak zorunda kaldığı Patrick van Aanholt iyice gözden düştü.

TEKLİF GELİRSE GÖNDERİLECEK

Kazımcan ile Emre'nin yokluğunda mecburen 1. tercih olan 32 yaşındaki oyuncunun devre arasında teklif gelmesi halinde, gönderilmesi düşünülüyor.

Sol bek mevkiisinde Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in sakatlığı Hollandalı oyuncuya gün doğmasını sağlasa da Galatasaray bu pozisyon için arayışlarına devam ediyor.

SOL BEKTE ADAYLAR UĞUR ÇİFTÇİ VE GÜRAY VURAL

Fransız sağ bek Leo Dubois'in son çare olduğu sol beke yerli alternatif arayan sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ve Antalyaspor'dan Güray Vural için girişimlere başladı.
İki oyuncunun kulübüyle de masaya oturulacak ve sol bek sorunu çözülecek.



Takviye düşünülen ikinci mevki ise stoper. Nelsson-Abdülkerim ikilisine yedek bakan Galatasaray cephesi, +3 kuralını dikkate alarak önceliğini yerli savunmacılara verdi.

KORAY GÜNTER BOMBASI

Sabah'ın haberine göre; İtalya'da kariyerini sürdüren eski Galatasaraylı Koray Günter'in mali şartları soruldu. Serie A ekiplerinden Hellas Verona'da forma giyen Koray Günter, bu sezon takımıyla 14 maça çıktı.



28 yaşındaki stoper, 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Koray, 2014-2018 yılları arasında da Galatasaray formasını giymişti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum