Galatasaray'da karar verildi, operasyon başlıyor!

Kaan Ayhan’ı renklerine bağlayan Galatasaray, bir diğer milli yıldız için temaslarını sürdürüyor. 22 yaşındaki oyuncuyu bonservisiyle birlikte renklerine bağlamayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, transferin son gününe kadar genç savunmacının peşini bırakmayacak.

Galatasaray'da karar verildi, operasyon başlıyor!
31 Ocak 2023 - 09:04
Transferde gaza basan Galatasaray, İtalya'dan bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Kaan Ayhan'ı renklerine bağladıktan sonra bir diğer Türk yıldız için de girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, bu operasyonu da olumlu sonuçlandırmaya kararlı. Genç oyuncuyu kadrosuna katabilmek için son güne kadar şartları zorlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki savunma oyuncusunu bonservisiyle birlikte renklerine bağlamayı hedefliyor.

Ümraniyespor maçına tek taktik idmanla çıkacak

Haftayı farklı Giresunspor galibiyetiyle kapatan Galatasaray, yarın akşamki Ümraniyespor mücadelesine tek taktik idmanla çıkacak. Aslan, karşılaşmaya yönelik hazırlıklarını dün gerçekleşen antrenmanla sürdürürken, ana bölümde geniş alanda pas çalışmasının ardından şut çalışması yapıldı. Galatasaray bugün saat 18.00'deki idmanda maçın taktik provasını yapacak ve hazırlıklarını tamamlayacak.

Taraftarlara bilet çağrısı

Galatasaray Yönetimi'nden Ümraniyespor sınavı öncesi taraftarlara "Kombineni devret" çağrısı... Sosyal medya hesaplarında yer alan duyurularda, "Haydi büyük Galatasaray taraftarı... 23. şampiyonluk yolunda çarşamba akşamı 50 bin kişi takımımızın yanında olalım. Maça gelemiyorsan, kombineni kulübe devret, Nef Stadyumu'nda tek bir koltuk dahi boş kalmasın" ifadelerine yer verildi. Kulübün zorlu maç öncesi satışa çıkardığı tüm biletler tükenmiş durumda. Stada gelemeyecek olan kombine sahiplerinin de biletlerini devretmeleri halinde, tribünlerde yine müthiş bir atmosfer ortaya çıkması bekleniyor.

Kaan Ayhan'ın sözleşmesindeki madde ortaya çıktı

Bir aksilik olmazsa Kaan Ayhan önümüzdeki sezon da Galatasaray forması giyecek. Sarı Kırmızılı kulübün sezon sonuna kadar Sassuolo'dan kiraladığı ve Trabzonspor maçında sahaya sürmeye hazırlandığı 27 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesindeki şartlar ortaya çıktı.

8 MAÇTA 1'ER DAKİKA OYNARSA...

Kaan'ın ligdeki kalan bölümde 8 maçta en az 1'er dakika süre alması halinde veya Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemelerine katılmaya hak kazanması durumunda, oyuncunun satın alma opsiyonu devreye girecek. Cim Bom böylece, 2.8 milyon Euro'yu Sassuolo'ya ödeyerek Kaan'ın bonservisini alabilecek. Kiralama bedeli de 400 bin Euro olan Kaan, toplamda Galatasaray'a 3.2 milyon Euro'ya mâl olacak.

Trabzonspor maçında sahada

Cumartesi akşamı İstanbul'a getirilen Kaan Ayhan, dün de sağlık kontrolünden geçirildi. Ümraniyespor ile oynanacak lig maçını Nef Stadı'nın tribünlerinden izleyecek olan tecrübeli futbolcu, hafta sonundaki Trabzonspor karşılaşmasıyla birlikte Galatasaray taraftarını sahada selamlamaya hazırlanıyor.

SON GÜNE KADAR MERT MÜLDÜR

Transferde gaza basan Galatasaray, İtalya'dan bir takviye daha yapmaya hazırlanıyor. Kaan Ayhan'ı renklerine bağladıktan sonra Sassuolo'nun bir diğer Türk yıldızı Mert Müldür için de girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, bu operasyonu da olumlu sonuçlandırmaya kararlı.
Galatasaraylı yöneticilerin, Mert transferini son güne kadar kovalayacağı ve 22 yaşındaki savunmacıyı bonservisiyle birlikte kulübe kazandırmak istedikleri öğrenildi. Savunmanın her iki kanadında, hatta ön libero olarak da görev yapabilen Mert Müldür'ün transferi gerçekleşirse, Galatasaray ara dönemde savunmaya başka takviye yapmayı düşünmüyor.

Boey de satılırsa...

Avrupa devlerinin ısrarla transfer etmek istediği Sacha Boey'nin yaz döneminde takımdan ayrılması durumunda, Mert Müldür takviyesinin önemi de ortaya çıkmış olacak. Sarı-Kırmızılılar başka bir transfere ihtiyaç duymadan sağ bekte Mert'i ilk 11'e dahil edebilecek.
Genç oyuncunun kiralık kontratına satın alma opsiyonu ekletme planının en büyük nedenlerinden biri de bu. Galatasaray, Mert Müldür'ün bonservisini maksimum 4-5 milyon Euro bandında almayı hedefliyor. Sacha Boey'nin satışı için düşünülen minimum rakam ise 15 milyon Euro civarında. İtalyan kulübüyle temaslar devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum