Galatasaray canli maci izle

Galatasaray İstanbulspor canli maci izle. Galatasaray canli maci izle. Gs canli mac izle HD.

Galatasaray canli maci izle
24 Eylül 2022 - 19:15
Galatasaray, milli arada İstanbulspor ile Nef Stadyumu’nda hazırlık maçı oynayacak. Okan Buruk, ligde henüz forma şansı bulamayan Juan Mata’yı ilk 11’de başlatmayı düşünüyor. Transferin son günlerinde kadroya katılan İspanyol yıldız, ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Mauro Icardi’nin de 11’de oynaması bekleniyor. Galatasaray-İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Okan Buruk yönetiminde 5 maçlık yenilmezlik, 3 maçlık galibiyet serisi yakalayarak 16 puan ve averajla Adana Demirspor’un ardında 2. sırada yer alan Galatasaray , milli arayı boş geçmeyecek. Sarı Kırmızılılar, Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Hazırlık maçı olmasına rağmen Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin Nef Stadı’nı büyük oranda dolduracağı öğrenildi. Verilen arada özellikle takıma yeni katılan oyuncuların bir an önce uyum sağlaması ve her açıdan eksiklerini tamamlamasını isteyen teknik direktör Okan Buruk, Mauro Icardi ve ligde henüz forma şansı bulamayan Juan Mata’ya ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

Galatasaray-İstanbulspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


24 Eylül Cumartesi günü Nef Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak karşılaşma D-Smart 77. Kanal Spor Smart’tan naklen yayınlanacak.


Teknik direktör Okan Buruk, kadroda önemli bir değişim yapmayı planlıyor. Başarılı hoca, ligde henüz forma şansı bulamayan Juan Mata’yı ilk 11’de başlatmayı düşünüyor. Transferin son günlerinde kadroya katılan İspanyol yıldız, ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Mauro Icardi’nin de 11’de oynaması bekleniyor.

Dünkü idmanda attığı gollerle yıldızlaşan Icardi, İstanbulspor karşısında tribünleri coşturmak istiyor.

Hazırlık maçı olmasına rağmen Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin Nef Stadı’nı büyük oranda dolduracağı öğrenilirken, gözler dünyaca ünlü iki futbolcunun performansında olacak. Özel idman programlarıyla fiziksel eksiğini hızla kapatan Mata, İstanbulspor karşısında oynayacağı futbolla ligdeki kritik Adana Demir maçında kadroya girmeyi hedefliyor.

Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında kadroda yer almayan Juan Mata, Nef Stadı’nda ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.