Galatasaray canli mac izle hd

Fenerbahçe ile Galatasaray ligin 18. haftasında kozlarını paylaşıyor. Fenerbahce Galatasaray canli mac izle. FB GS canli izle. Fenerbahce Galatasaray canli mac izle. Fener Galatasaray maci izle taraftarium24. Fenerbahçe Galatasaray maçı inat tv canlı izle.

Galatasaray canli mac izle hd
07 Ocak 2023 - 23:24
Fenerbahçe ve Galatasaray 2023’ün ilk derbisinde kozlarını paylaşacak. Üst üste kaybettiği 2 maçla liderliği ezeli rakibine kaptıran, ardından 2 galibiyetle tekrar çıkışa geçen Jorge Jesus'lu Fenerbahçe koltuğu geri almak; ligde 6 haftadır kazanan ve Kadıköy’de de seriyi sürdürmek isteyen Okan Buruk'lu Galatasaray ise zirvede farkı daha açmak için derbide 3 puan hedefliyor.

Dev maç öncesi geri sayıma geçen futbolseverler, "Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?" sorularının yanıtlarını araştırıyor. Fenerbahçe-Galatasaray muhtemel 11'ler ve tüm detaylar haberimizde.

2023’ün ilk derbisinde Fenerbahçe ile Galatasaray kozlarını paylaşacak. Fenerbahçe, 35 puanla 2. sırada yer alırken Galatasaray 36 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Portekizli hoca Jorge Jesus, derbide tüm planlarını galibiyet ve Galatasaray'dan liderliği almak üzerine yaptı. Jesus, Kadıköy'de baskılı bir oyun oynatacak ve hücumda hem beklerini hem de orta sahadaki oyuncularını aktif olarak kullanacak.

Genel oyun anlayışlarını Fenerbahçe deplasmanında da sürdürmeyi düşünen Aslan'ın hocası Okan Buruk, son taktik provada takımına Mertens'le başlayan ön alan presi yaptırdı. Buruk, topun rakip yarı sahada kalmasını ve etkili ayakların kaleyi sürekli yoklamasını istiyor.

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yarın akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Fenerbahçe-Galatasaray muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, King, Batshuayi

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Barış (Gomis)

Kadıköy kapalı gişe

Galatasaray ile bu akşam Kadıköy'de oynanacak dev maçta beklendiği gibi Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmayacaklar... Derbinin tüm biletleri tükendi ve alınan karar gereği konuk ekip seyircisinin alınmayacağı mücadelede yaklaşık 50 bin Sarı Lacivertli futbolseverin, tribündeki yerlerini alacağı öğrenildi.

Sarı Kırmızılılar'ı yenmesi durumunda Süper Lig'de yeniden liderliği ele geçirecek Kanarya'da taraftarlar, 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verecek.

Tribünlerde görsel bir şölen hazırlığı içerisinde olan Kanarya'nın seyircisinin, ilk düdükle birlikte rakibi baskı altına alacak bir atmosfer yaratmasına kesin gözüyle bakılıyor.