Galatasaray Beşiktaş maçı Icardi golleri izle 2 – 1 | 5 Kasım 2022

Süper Lig’de  13 hafta maçları oynandı. Galatasaray, evinde Beşiktaş’ı konuk etti. Sarı kırmızılı ekip, mücadeleden 2-1 galip ayrıldı. Golleri ise Mauro Icardi kaydetti. Galatasaray 2 – Beşiktaş 1 icardinin attığı golleri izle.

Galatasaray Beşiktaş maçı Icardi golleri izle 2 – 1 | 5 Kasım 2022
05 Kasım 2022 - 22:39
Süper Lig dev derbiye sahne oldu. Ligin 13. Haftasında Galatasaray ile Beşiktaş NEF Stadyumu’nda karşı karşıya geldi ve kozlarını paylaştı. Maç öncesinde müsabakanın nasıl sonuçlanacağı ise bir hayli merak konusuydu.

Teknik Direktör Şenol güneş’i takımın başına getiren Beşiktaş, bu mücadeleden oldukça umutluydu. Ancak kaliteli ayaklara sahip olan ve ev sahibi avantajını iyi kullanan Galatasaray, müsabakadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

Galatasaray ilk yarıda Mauro Icardi ile 1-0 öne geçerken Aslan’a cevabı ise Cenk Tosun verdi. Beşiktaş Cenk Tosun’un kaydettiği golle durumu 1-1’e taşıdı ve maçın ilk yarısı 1-1 tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında oynadığı futbolla Beşiktaş’a zor anlar yaşatan Galatasaray, aradığı golü yine Icardi ile buldu. Sarı kırmızılı ekip, Arjantinli yıldızın attığı gollerle mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN