Galatasaray Beşiktaş canlı maç yayını şifresiz kanal bilgileri!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında büyük bir heyecanla beklenen Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. İşte Galatasaray - Beşiktaş maçı hakkında merak edilen detaylar:

Galatasaray Beşiktaş canlı maç yayını şifresiz kanal bilgileri!
21 Ekim 2023 - 18:18
GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak. Maç 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Her iki takımın muhtemel 11'leri şu şekilde:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Zaha, Kerem, Tete, Icardi.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Amartey, Omar, Bakhtiyor, Tayfur, Amir, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar.

GALATASARAY CEPHESİ

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, bu sezon lige iyi bir başlangıç yaparak 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Galatasaray, topladığı 22 puanla lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı son 7 maçı da kazanarak büyük bir çıkış yakaladı. Takım, son 20 iç saha maçını da mağlubiyetsiz tamamladı.

Mauro Icardi, takımın golcüsü olarak öne çıkıyor. Icardi, bu sezon 14 maçta 12 gol attı.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş ise bu sezon lige istediği gibi başlayamadı. 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 16 puan topladı ve 4. sırada yer aldı.

Beşiktaş, son 6 deplasman maçını Galatasaray'a karşı kazanamadı.

Gedson Fernandes, uzun bir sakatlık döneminden sonra geri dönüyor ve maçta forma giymesi bekleniyor. Ancak Eric Bailly, Salih Uçan ve Umut Meraş'ın maçta oynamaları beklenmiyor. Mert Günok ve Arthur Masuaku'nun durumu ise son antrenmandan sonra belli olacak. Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç ise uzun süreli sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Beşiktaş, teknik direktör değişikliği sonrası ikinci kez Galatasaray'a karşı mücadele edecek. Geçen sezon Valerien Ismael'in yerine Şenol Güneş teknik direktörlüğe getirildikten sonra oynanan derbide Beşiktaş 2-1 yenilmişti. Bu sezon ise Burak Yılmaz teknik direktörlüğünde Galatasaray'la karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Burak Yılmaz yönetimindeki ilk maçını İstanbulspor karşısında 2-0 kazandı.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ CANLI İZLE