Galatasaray – Beşiktaş 2 -1 geniş maç özeti ve golleri izle 5 Kasım 2022

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş NEF Stadyumu’nda karşılaştı. Maçın 90 dakikası ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Sarı kırmızılıların Arjantinli yıldızı Icardi, attığı 2 golle yıldızlaştı. Beşiktaş’ın golü ise Cenk Tosun’dan geldi. Galatasaray 2 Beşiktaş 1 Maç özeti ve golleri izle. 5 Kasım 2022 Cumartesi GS BJK maç özeti izle Beinsports.

Galatasaray – Beşiktaş 2 -1 geniş maç özeti ve golleri izle 5 Kasım 2022
05 Kasım 2022 - 22:21
Süper Lig’de 13. Haftanın heyecanı, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan derbi maç ile devam etti. Maç öncesi sonucun bir hayli merak konusu olduğu müsabakada kazanan Galatasaray oldu. NEF Stadyumu’nda oynanan derbi maçta tribünler tıklım tıklım doluydu. Mücadele ilk yarı karşılıklı gollerle 1-1 tamamlandı.

Galatasaray’ın ilk golü, Arjantinli yıldız forvet Icardi’den geldi. Maçın ilk yarısında kaydedilen Beşiktaş’ın golünü ise Cenk Tosun attı.

18. dakikada Galatasaray öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Rashica'nın sert ortasında arka direkteki Barış Alper Yılmaz meşin yuvarlağı kafayla altıpas gerisindeki Icardi'ye indirdi. Arjantinli golcü, bekletmeden çok sert bir şut çıkardı ve topu ağlara gönderdi: 1-0.

19. dakikada Beşiktaş beraberliği yakaladı. Gedson Fernandes'in Galatasaray yarı sahasının ortalarında sol kanatta kullandığı serbest vuruşta arka direkteki Saiss'in kafayla indirdiği topa altıpas gerisindeki Cenk Tosun vole vurdu ve ağları havalandırdı: 1-1.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN