Galatasaray Başakşehir canlı maç yayını bilgileri!

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray ile Başakşehir NEF Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Zorlu 90 dakikanın heyecanına ortak olmak isteyen futbolseverler ise karşılaşma hakkında araştırmalara başladı. Galatasaray Başakşehir maçı canlı izle selçuk sports taraftarium24 bedava izle.

Galatasaray Başakşehir canlı maç yayını bilgileri!
08 Mayıs 2023 - 18:59
Süper Lig'de şampiyonluk yarışı nefes keserken lider Galatasaray, takipçisi Fenerbahçe'nin, Giresun deplasmanında puan kaybettiği haftada Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Sarı-Kırmızılılar; Fatih Karagümrük beraberliği ve Beşiktaş yenilgisi sonrasında yeniden hava yakalamak adına taraftarı önünde Başakşehir'i mutlaka yenmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz senelerin aksine bu sezon yarışın dışında kalan Turuncu-Lacivertliler'de sezonun ilk yarısında kaybettikleri 7-0'lık maçın rövanşını almayı amaçlıyor. Türkiye Kupası'nda Cim Bom'u eleyerek saf dışı bırakan Emre Belözoğlu'nun ekibi ligde de Aslan'a çelme takıp 3 puanı alabileceğine inanıyor.

Galatasaray-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı zorlu mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Galatasaray-Başakşehir ilk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Dries Mertens, Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Biglia, Januzaj, Deniz, Serdar, Figueiredo

Okan Buruk: Kazanalım yeter

Şampiyonluk yürüyüşünü emin adımlarla sürdürmek isteyen Galatasaray, bugün Başakşehir ile kapışacak. Karagümrük beraberliği ve Beşiktaş yenilgisi sonrasında yeniden 3 puanla tanışmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, 2 maç hasretine de son vermek istiyor. Bu doğrultuda Aslan’ın hocası Okan Buruk, Başakşehir ile oynanacak karşılaşma öncesinde öğrencileriyle konuştu.

Gözler Mertens'te

Sarı-Kırmızılılar’ın hücumdaki en büyük kozlarından biri olan Dries Mertens, son haftalarda performans anlamında düşüş yaşadı. Ancak Belçikalı orta saha oyuncusu, halen hocası Okan Buruk’un en güvendiği isimlerden biri. 36 yaşındaki futbolcu, Başakşehir karşısında da hücumu organize eden isim olacak. Bu sezon 28 maçta 7 gol ve 4 asistlik performans sergileyen deneyimli oyuncu, takımına yön veren isim olacak.

Nicolo Zaniolo ikinci yarıda

Beşiktaş maçında ikinci yarıda oyuna girip, takıma büyük hareket getiren Nicolo Zaniolo, Başakşehir karşısında da ilk 11’deyer almayacak. İtalyan futbolcu, karşılaşmanın gidişatına göre ikinci yarıda sahne alacak. Teknik ekibin, 23 yaşındaki oyuncunun dinamizminden faydalanmak istediği ve bu yüzden böyle bir karar aldığı bilgisine ulaşıldı.