Galatasaray Ankaragücü canlı maç izle taraftarium24

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray ile Ankaragücü karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Galatasaray Ankaragücü bedava izle GS Ankaragücü maçı donmadan izle Galatasaray Ankaragücü inat tv izle Galatasaray Ankaragücü taraftarium24 izle Galatasaray Ankaragücü selçuksports izle gibi araştırmalar da futbolseverler tarafından sıklıkla yapılıyor.

Galatasaray Ankaragücü canlı maç izle taraftarium24
30 Eylül 2023 - 18:12
Trendyol Süper Lig, tam bir heyecan ve rekabet ortamına sahne oluyor. 7. haftanın en merakla beklenen müsabakalarından biri olan Galatasaray-Ankaragücü maçı, futbolseverlerin dikkatini çekiyor ve pek çok kişi maçın tarihini, saatini ve hangi kanalda yayınlanacağını araştırıyor. İşte, Galatasaray - Ankaragücü maçına dair tüm detaylar:

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Galatasaray - Ankaragücü maçı, 30 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Zaha, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Ankaragücü: Bahadır, Hayrullah, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Djokanovic, Cem, Morutan, Rodrigues, Efkan, Bajic

LİGDE SON 5 MAÇINI KAZANDI

Galatasaray, Süper Lig'de son 5 maçını üst üste kazanarak çıkışını sürdürdü. Ligdeki ilk haftada Mondihome Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Trabzonspor, Gaziantep FK, Yılport Samsunspor, RAMS Başakşehir ve İstanbulspor'u mağlup etti.

SON 19 RESMİ MAÇINDA MAĞLUP OLMADI

Galatasaray, son 19 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki Beşiktaş derbisinde yaşayan takım, sonrasındaki 6 lig mücadelesini kazandı (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen). "Cimbom," bu sezon Trendyol Süper Lig'de 6, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6 ve grup aşamasında 1 olmak üzere çıktığı 13 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

ICARDI SON 5 LİG MAÇINDA 7 GOL ATTI

Galatasaray'ın MKE Ankaragücü ile karşılaşmasında gözler yine Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi üzerinde olacak. Mauro Icardi, Süper Lig'de forma giydiği son 5 maçta 7 gol kaydetti. Arjantinli futbolcu, bu sezon forma giydiği 11 resmi müsabakada 10 gol atmış durumda. Icardi, Süper Lig'de ilk 11'de çıktığı son 13 karşılaşmada da ağları havalandırmayı başardı.

TEK EKSİK KAZIMCAN KARATAŞ

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle Kazımcan Karataş, MKE Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. RAMS Başakşehir maçında yaşadığı sakatlık sonucu sol diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen Kazımcan Karataş, müsabakada kadroda yer alamayacak.

VOLKAN BAYARSLAN DÜDÜK ÇALACAK

Galatasaray - MKE Ankaragücü karşılaşmasını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ CANLI İZLE