Galatasaray - Alanyaspor maçı hangi kanalda? CANLI İZLE

Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Alanyaspor karşılaşıyor. Mücadeleyi canlı izlemek isteyenler internette araştırmalara başladı. Galatasaray Alanyaspor canlı şifresiz izle GS Alanya maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Alanyaspor maçı hangi kanalda? CANLI İZLE
25 Kasım 2023 - 15:22
Trendyol Süper Lig'de büyük bir heyecan yaşanıyor. Okan Buruk'un önderliğindeki Galatasaray, Alanyaspor'un başında bulunan Fatih Tekke yönetimindeki takımıyla RAMS Park'ta karşı karşıya gelecek. Kritik mücadelede düdük çalacak isim Ali Şansalan olacak. Galatasaray cephesinde, Muslera ve Davinson Sanchez sarı kart sınırında bulunuyor. Maç bileti yoğun ilgi nedeniyle tükenmiş durumda. Futbolseverler, maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve muhtemel 11'leri hakkında araştırmalar yapıyorlar.

Trendyol Süper Lig'de gerçekleşecek Galatasaray - Corendon Alanyaspor mücadelesiyle ilgili detaylar merak konusu. Maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacağı soruları, arama motorlarında sıkça araştırılıyor.

Galatasaray - Corendon Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda Canlı Yayınlanacak?

Galatasaray - Corendon Alanyaspor müsabakası 25 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Karşılaşma, beIN Sports 1 kanalında canlı olarak izlenebilecek.

Galatasaray ve Alanyaspor'un Geçmişi

Galatasaray ile Alanyaspor, Süper Lig'de şimdiye kadar 14 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerin sonucunda Galatasaray 8 kez galip gelirken, Alanyaspor 3 kez rakibini mağlup etti. 3 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Geçen sezon oynanan 3 karşılaşmanın 2'sini Galatasaray kazanırken, 1 maç berabere tamamlandı.

Muhtemel 11'ler:

Galatasaray:
Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim, Kazımcan, Kaan Ayhan, Torreira, Ziyech, Kerem, Zaha, Icardi.

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul, Augusto, Furkan, Fatih, Yusuf, Janvier, Richard, Efecan, Novais, Eduardo, Cordova.

Galatasaray'ın Evi Rams Park'ta Güçlü Performansı

Galatasaray, Süper Lig'de evindeki maçlarda son derece güçlü bir performans sergiliyor. Son mağlubiyetini geçen sezon Giresunspor'a karşı alan Aslan, bu karşılaşmanın ardından oynadığı 22 maçın 20'sini kazanarak ve 2'sinde berabere kalarak önemli bir başarı elde etti. Bu sezon RAMS Park'ta oynadığı 5 lig maçını da kazanan Galatasaray, ev sahibi avantajını sürdürmeyi hedefliyor.

Savunmada Güçlü Performans

Galatasaray, bu sezon savunma hattında gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Ligde oynadığı 12 müsabakada sadece 8 gol yiyen Cimbom, Fenerbahçe ile birlikte ligin en az gol yiyen takımı konumunda. Bu müsabakaların 6'sında ise kalesini gole kapatarak sağlam bir savunma sergiledi.

Sarı Kart Sınırında Oyuncular

Galatasaray'da Alanyaspor maçı öncesinde kaleci Fernando Muslera ve defans oyuncusu Davinson Sanchez, sarı kart sınırında bulunuyor. Bu iki oyuncu, Alanyaspor mücadelesinde sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki Pendikspor maçında cezalı duruma düşecekler.

Teknik Direktörlerin Rekabeti

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, resmi müsabakalarda bugüne kadar 2 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda Okan Buruk'un yönetimindeki Galatasaray her iki maçtan da galip ayrıldı.

Hakem Ali Şansalan Yönetecek

Galatasaray - Alanyaspor karşılaşmasını yönetecek hakem Ali Şansalan olacak. Yardımcılıkları Serkan Olguncan ve Serkan Ok üstlenecek, maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

Galatasaray - Alanyaspor canlı izle