Galatasaray, Adana Demirspor ile hazırlık maçı yapacak

Spor Toto Süper Lig'de haftayı bay geçen Galatasaray, Adana Demirspor ile bir hazırlık maçı yapacak. İşte sarı kırmızılıların oynayacağı mücadelenin detayları.

Galatasaray, Adana Demirspor ile hazırlık maçı yapacak
01 Mart 2023 - 16:06
Süper Lig’de zirvede bulunan Galatasaray deprem sebebiyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendirdi. Sarı kırmızılılar bu haftayı bay geçerken kendisi gibi haftayı bay geçmeye hazırlanan Adana Demirspor’la hazırlık karşılaşması oynanacak.

Galatasaray NEF Stadyumu’nda oynanması planlanan karşılaşmanın bilet gelirleri deprem bölgesine gönderilecek. Peki Galatasaray Adana Demirspor hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair bilgiler…

Süper Lig’de aldığı üst üste galibiyetlerle zirve yarışında lider konumda bulunan Galatasaray, deprem sebebiyle lige verilen arada kamp yaptı. Antalya kampının son gününde Alanyaspor’la karşılan sarı kırmızılılar, Adana Demirspor ile hazırlık mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray devre arasında Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna kattı. Devre arasında önemli takviyeler yapan sarı kırmızılılar, hazırlık mücadeleleri ile takımı ligde hazır tutmaya çalışıyor.

Adana Demirspor ile oynanacak karşılaşmanın gelirleri depremzedelere gönderilecek. Peki Galatasaray Adana Demirspor maçı ne zaman, Hangi Kanalda? İşte, yayın günü ve saati

Galatasaray Adana Demirspor Maçı Ne Zaman?

Galatasaray ve Adana Demirspor arasında oynanacak karşılaşmanın 4 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da oynanması planlanıyor. Karşılaşmada satılması beklenen 52 bin bilet geliri deprem bölgesine bağışlanacak.

Henüz karşılaşmanın yayıncı kuruluşuna ilişkin bir bilgilendirme bulunmuyor. Konuyla ilgili açıklama geldiğinde detaylar eklenecektir.

 YENİ TRANSFER İLK MAÇINDA GOLLE TANIŞTI

Sarı kırmızılı ekibin devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, Alanyaspor ile oynanan hazırlık mücadelesinin 80. dakikasında oyuna girdi.

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Nicolo Zaniolo Galatasaray’ın depremzedeler yararına oynadığı hazırlık maçında Alanyaspor'u 4-2 mağlup ettiği karşılaşma da oyuna sonradan girdi ve golünü attı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum