Galatasaray: 3 - Ümraniyespor: 2 | Geniş maç özeti ve golleri izle

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Galatasaray, evinde Ümraniyespor'u konuk etti. Mücadelenin 90 dakikası, ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Galatasaray - Ümraniyespor geniş maç özeti ve golleri izle.

Galatasaray: 3 - Ümraniyespor: 2 | Geniş maç özeti ve golleri izle
01 Şubat 2023 - 22:07
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Galatasaray, sahasında son sırada yer alan Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti. Mauro Icardi, attığı iki golle galibiyetten önemli rol oynadı.
Maçta iki kez geriye düşen Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi (2) ve Abdülkerim Bardakcı kaydetti. Icardi'nin bir golü 60. dakikada penaltıdan geldi.

Ümraniyespor'un gollerini 11'de Umut Nayir ve 39'da Oğuz Gürbulak attı.

Ümraniyespor'da Avounou, 77. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Galatasaray'da tedavisi devam eden Yusuf Demir ve yeni transfer Kaan Ayhan kadroda yer almadı. Ümraniyespor'da kadro dışı bırakılan Serkan Kırıntılı dışında eksik yoktu.

Umut yine attı

15 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle Süper Lig'de 48 puanla liderlik koltuğunda oturan Cim Bom 14 puanla son sırada yer alan Ümraniye karşısında ilk yarıda şoku yaşadı. 11'de Umut Nayir perdeyi açtı, 32'de Abdülkerim Bardakcı skoru eşitlese de 39'da Oğuz Gürbulak sahneye çıktı ve soyunma odasına Galatasaray 2-1 geride girdi.

Icardi şov sürüyor

İkinci devrede Galatasaray bambaşka bir kimlikle sahadaydı. 60'ta Mauro Icardi penaltıdan fileleri sarstı ve maça yine dengeyi getirdi. 77'de Durel Avounou, Torreira'ya yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla atıldı. Bu dakikanın ardından oyunu rakip sahaya yıkan Sarı-Kırmızılılar aradığı golü 83'te Arjantinli süperstarıyla buldu. Abdülkerim ortaladı, Icardi ceza alanında şık bir kafa vuruşuyla fileleri sarstı ve Aslan'ı taraftarı önünde bu maçta ilk kez öne geçirdi.

1959'dan bu yana...

Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca Galatasaray sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve kazanma serisini 14 maça, puanını da 51'e çıkarttı. Öte yandan Cim Bom, 1959'dan bu yana 14 resmi maç üst üste kazanan ilk takım oldu. Ümraniye ise son sırada kaldı.

GALATASARAY - ÜMRANİYESPOR ÖZET İZLE