FORTE halka arz sonuçları, ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri’nin talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından şirketin halka arz sonuçları merak edilmeye başladı. FORTE halka arz kaç lot verdi, Forte borsada ne zaman işleme başlayacak, FORTE Kaç lot düştü? Forte halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, kaç tavan olur?

FORTE halka arz sonuçları, ne zaman işlem görecek, kaç lot verdi?
09 Haziran 2023 - 13:00
SPK’dan 1 Haziran tarihinde halka arz onayı alan şirketlerden Forte Bilgi İletişim Teknolojileri’nin halka arzında talep toplama işlemleri tamamlandı. Halka arz edilen paylar için fiyat 12,12 TL olarak duyurulmuştu. Tamamen eşit dağıtım olan halka arzda, lot dağıtım işlemleri ise akşam saatlerinde gerçekleştirilecek.

FORTE halka arzına katılan yatırımcılar, talep toplama sonrası en çok merak edilen konuları da internet ortamında araştırıyor. Bu konuların başında ise halka arz sonuçları ve kaç lot dağıtıldığı oldu. Forte Bilgi İletişim Teknolojileri Borsada ne zaman işlem görecek?

FORTE HALKA ARZ SONUÇLARI

FORTE’nin halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Açıklama geldiğin aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalardan anlık bildirim gönderilecektir.

HALKA ARZ iOS UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

HALKA ARZ ANDROID UYGULAMA İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

FORTE KAÇ LOT DÜŞTÜ?

Forte Bilgi İletişim halka arzının ardından lot dağıtım işlemi 9 Haziran borsa seans kapanışından sonra gerçekleştirilecek. Bu bilgi netleştiğinde mobil uygulamalardan anlık bildirim gönderilecektir.

FORTE BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Forte'nin Borsada 13, 14, 15 Haziran tarihlerinden birinde işleme başlaması beklentiler arasında yer alıyor. Şirketin bu detayı henüz paylaşılmadı. Paylaşıldığında mobil uygulamalardan anlık bildirim gönderilecektir.