Fenerbahçe Zimbru maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

UEFA Konferans Ligi’nde ilk sınavına çıkan Fenerbahçe, aynı zamanda bu sezon ilk kez resmi bir karşılaşmada boy gösteriyor. Temsilcimiz, İsmail Kartal yönetiminde Dzeko’lu kadrosu ile Moldova’nın Zimbru takımı ile kozlarını paylaşıyor. Peki, Fenerbahçe – Zimbru maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Fenerbahçe Zimbru şifresiz maç yayını hangi kanalda? İşte detaylar!

Fenerbahçe Zimbru maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor?
26 Temmuz 2023 - 20:59
Avrupa’da bu sezon ülkemizi başarı ile temsil etmek isteyen Fenerbahçe ilk maçına Zimbru karşısında çıkıyor. Sarı lacivertli ekip, yeni teknik heyet yeni kadro yapılanması ile bu sezon 3 kulvarda da başarılı olmanın hesaplarını yapıyor. Ligde yeni sezonun başlamasından önce ilk resmi maçına çıkan Sarı Kanarya, Moldova’nın Zimbru takımını yenerek rövanş için avantaj sağlamanın hesaplarını yapıyor.

Maçın başlaması ile birlikte futbolseverler de heyecanla bu karşılaşmanın ayrıntılarını araştırmaya başladı. Büyük bir merakla araştırılan mücadelenin detayları ise haberimizde!

Fenerbahçe-Zimbru maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak Fenerbahçe-Zimbru Konferans Ligi maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe-Zimbru ilk 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, Mert Hakan, Crespo, Szymanski, Kent, Tadic, Edin Dzeko

Zimbru: Agachi, Gaiu, Stefan, Furtuna, Misaras, Macritchii, Dedechko, Djou, Raileanu, Alaribe, Samiev

3. turdaki muhtemel rakipler Differdange-Maribor eşleşmesinin galibi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova ekibi Zimbru Chisinau’yu elemesi durumunda 3. ön eleme turunda FC Differdange 03 (Lüksemburg) – NK Maribor (Slovenya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

FENERBAHÇE - ZİMBRU MAÇI S SPORTS PLUS'TA