Fenerbahçe ve Trabzospor el ele!

Depremin 5. gününde Adıyaman’da enkaz altından çıkartılan 9 yaşındaki Elif’i, Trabzon’dan bölgeye giden 20 kişilik ekip kurtardı. Elif’le diyalog kurmak için takımını soran Coşkun Ayyıldız, Fenerbahçeli olduğunu öğrenince “Ben de bugün Fenerbahçeli oldum” dedi. Bu anları hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe duygusal mesajlarla paylaştı.

Fenerbahçe ve Trabzospor el ele!
12 Şubat 2023 - 13:06
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası tüm Türkiye tek yürek olurken, spor kulüplerimiz de ebedi dostluklarını her fırsatta gösteriyor. Yardımlar konusunda özellikle 4 büyük takım seferberlik ilan ederken, bölgeye tırlarla ihtiyaç malzemeleri gönderiliyor.

Sosyal medyadan da örnek mesajlar veriliyor. Bunlardan bir tanesi önceki gece yarısı yaşandı. Adıyaman Yeni Mahalle’de enkaz altında kalan Elif, Trabzon’un Of ilçesinden bölgeye giden 20 kişilik ekip tarafından kurtarıldı. Demir ustası olan Çoruk Mahallesi Muhtarı Coşkun Ayyıldız, enkaz altında Elif’le diyalog kurabilmek için ona takımını sordu.

Elif “Fenerbahçeli’yim” derken, Ayyıldız “Benim de 8 yaşında kızım var. Ben de bugün Fenerbahçeli oldum” cevabını verdi. 

Ağabeyi de kurtarıldı 

Elif’in ardından ağabeyi Kadir Zincirkıran da kurtarılırken, Trabzonspor Kulübü bu görüntüleri sosyal medya hesabından sarı kalp koyarak ‘Elif’ mesajıyla paylaştı. Ardından Fenerbahçe, bu tweeti alıntılayarak ‘Sarı kanaryamız, Elifimiz. 85 milyon biriz! Seninle, seni kurtaran muhtarımız ve ekibiyle birlikte Şükrü Saracoğlu’nda maç izleyeceğiz”
dedi.

İşte o anlar:


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum