Fenerbahçe Trabzonspor taraftarium24 izle

Trendyol Süper Lig'de futbol heyecanı devam ediyor. Ligin 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını paylaşıyor. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler de internette araştırmalara başladı. Birçok kişi, Fenerbahçe Trabzonspor kaçak maç izle Fenerbahçe Trabzonspor selçuk sports izle Fenerbahçe Trabzonspor donmadan izle Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz izle Fenerbahçe Trabzonspor taraftarium24 izle Fenerbahçe Trabzonspor bedava izle Fenerbahçe Trabzonspor naklen izle Fenerbahçe Trabzonspor bein sports izle Fenerbahçe Trabzonspor inat tv canlı izle gibi araştırmalar yapmakta.

Fenerbahçe Trabzonspor taraftarium24 izle
04 Kasım 2023 - 13:38
Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşılaşıyor. Sarı lacivertli ekip, şimdiye dek ligde 10'da 10 yaparak kayıpsız bir şekilde buraya geldi. Bu hafta da Trabzonspor'u Kadıköy'de mağlup etmek isteyen İsmail Kartal'ın öğrencileri, Kasımpaşa'yı yenerek liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'ı yeniden bu koltuktan indirmek istiyor. 

Ligde teknik direktör değişikliğine giderek takımın başına yeniden Abdullah Avcı'yı getiren Trabzonspor da yeni hocası ile deplasmanda galibiyete uzanmanın hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki karşılaşmayı canlı izlemek isteyenler de internette araştırmalara başladı.

Birçok kişi bu araştırmalar kapsamında, Fenerbahçe Trabzonspor kaçak maç izle Fenerbahçe Trabzonspor selçuk sports izle Fenerbahçe Trabzonspor donmadan izle Fenerbahçe Trabzonspor şifresiz izle Fenerbahçe Trabzonspor taraftarium24 izle Fenerbahçe Trabzonspor bedava izle Fenerbahçe Trabzonspor naklen izle Fenerbahçe Trabzonspor bein sports izle Fenerbahçe Trabzonspor inat tv canlı izle gibi araştırmalar yapmakta.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, saat 19.00’da Ülker Stadyumu’nda Trabzonspor ile oynayacak. Beın Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Furkan Ürün yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının muhtemel 11'leri

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, İ.Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Trabzonspor: Uğurcan, , Mehmetcan, Baniya, Denswil, Eren, Mendy, Berat, Visca, Bakasetas, Trezeguet (Pepe), Onuachu.

LİGDE 101. MAÇ

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 100 kez rakip oldu. Geride kalan müsabakalarda sarı-lacivertliler 40 galibiyet alırken, Trabzonspor ise 26 kez 3 puan alan taraf oldu. 34 maç ise berabere sona erdi. Kanarya'nın 132 golüne, Karadeniz ekibi 103 golle karşılık verdi.

EN GOLLÜ MAÇLAR

İki takım arasındaki en gollü karşılaşma, 6 Ekim 1990'da İstanbul’da oynandı. Toplam 8 golün atıldığı lig mücadelesinde Trabzonspor, Fenerbahçe’ye 5-3’lük üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, 19 Kasım 2000 tarihinde Kadıköy’de oynanan lig maçında sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrılırken, en farklı galibiyetlerinden birine imza attı. Fenerbahçe 24 Nisan 2016’da Trabzon’da oynanan ve yarıda kalan maçı da 4-0 kazandı.

Fenerbahçe - Trabzonspor canlı izle