Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri

Spor Toto Süper Lig'de heyecan derbi mücadelesi ile devam ediyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor Kadıköy'de karşılaşıyor. Sarı lacivertli ekip, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak Galatasaray'ın paun farkını açmasını istemiyor. Maçı canlı takip etmek isteyen futbolseverler de maç hakkında detaylı araştırmalara başladı. Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda naklen? Fenerbahçe Trabzonspor taraftarium24 canlı izle. Fenberbahçe Trabzonspor maçı selçuk sports bedava şifresiz izle.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri
18 Mayıs 2023 - 17:50
Süper Lig’de haftanın maçı Kadıköy’de oynanacak, Fenerbahçe ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak. Jorge Jesus'lu Kanarya, şampiyonluk şansını kalan haftalara taşımak istiyor. Fırtına da Nenad Bjelica yönetiminde ilk derbi zaferini kazanmak için sahada olacak. Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları ve karşılaşma öncesi detaylar haberimizde.

Fenerbahçe ile Trabzonspor, Süper Lig'in 34. haftasında Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Lider Galatasaray'ın kazanmasıyla 8 puan geriye düşen Jorge Jesus'lu Kanarya'nın evinde kazanmaktan başka çaresi yok.

Sarı Lacivertliler, taraftar desteğini arkasına alarak 3 puanı kapmayı ve şampiyonluk şansını kalan haftalara taşımanın hesaplarını yapıyor. 5 maçlık galibiyet hasretine Ankaragücü maçında son veren Fırtına ise zorlu deplasmanda seri peşinde olacak. Fırtına, Nenad Bjelica yönetiminde ilk derbi zaferini kazanmayı amaçlıyor.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçı beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe-Trabzonspor muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: İrfan Can, Ferdi, Samet, Luan Peres, Szalai, Arao, Zajc, Arda, Rossi, Valencia, Batshuayi

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hüseyin, Eren, Siopis, Hamsik, Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Umut Bozok

Jorge Jesus: Kazanalım, önümüze bakalım

Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrasında zirvenin iyice uzağına düşen Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutları, mucizelere kaldı. Sarı-Lacivertliler, şansını şampiyonluk ihtimalini sürdürebilmek adına bu akşam Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak.

Bu sezon büyük maçlarda tek bir kez bile kazanamayan Kanarya'nın hocası Jorge Jesus ise Karadeniz ekibi karşısında mutlak galibiyet istiyor. Trabzonspor maçına tüm Sarı-Lacivertli futbolseverleri davet eden tecrübeli teknik adam, karşılaşma öncesinde yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: "Takım olarak sezon içinde büyük şanssızlıklar yaşadık."

'Geldiğimiz nokta ortada'

"Ancak gerek Avrupa Ligi gerekse Türkiye Kupası'nda geldiğimiz noktalar ortada. Bu zorlu yolculuğumuzda bize sonuna kadar destek veren 12. Adam'ı Trabzonspor maçında da tribünde görmek istiyoruz. Sahaya yansıtacağımız kazanma azmi ve gücümüzle bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum. Kısaca kazanalım, önümüze bakalım."

Enner Valencia'nın rekor maçı

28 lig maçında 27 kez rakip fileleri havalandıran Enner Valencia, Trabzonspor karşısında tarih yazmak için sahada olacak. Sezon genelinde takımının skor yükünü büyük oranda sırtlayan Ekvadorlu santrfor, karşılaşmada bir gol atmayı başarırsa Alex de Souza'ya ait "En fazla gol atan yabancı" unvanına ortak olacak.

Valencia, Trabzonspor kalesine 2 gol birden bırakırsa, Alex'i geride bırakıp, 29 golle yeni rekorun sahibi olacak. Bu arada Valencia, sezonu 33 golle tamamlarsa Aykut Kocaman ve Tanju Çolak'ı geride bırakıp, Kanarya'da ligde bir sezonda en çok gol atan oyuncu olmayı başaracak.