Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda canlı izlenir?

Avrupa Lİgi'nde Fenerbahçe ile Sevilla karşılaşıyor. Fenerbahçe Sevilla canlı maç yayını hakkında detaylar da internet üzerinde sıkça araştırılıyor. Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Sevilla maçı hangi kanalda canlı izlenir?
16 Mart 2023 - 18:02
Fenerbahçe ile Sevilla, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanşında karşı karşıya geliyor. İlk maçta özellikle ilk yarıda çok iyi bir oyun ortaya koyan sarı lacivertli temsilcimiz skora gidememiş, ikinci devrede ise 2 gole engel olamamıştı. Karşılaşma öncesi Jorge Jesus ve ses kayıtları gündemi meşgul ederken, Portekizli teknik adamın tercihleri de merak konusu oldu. Muhtemel kadro, çok konuşulan senaryo ve maçın saaat ve kanal bilgileri haberimizde. İşte detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde gözler Fenerbahçe - Sevilla karşılaşmasına çevrildi. İspanya'da ilk maçı 2-0 kaybeden temsilcimiz, çeyrek final şansını sürdürmek için sahaya çıkıyor.
Ülker Stadı'ndaki mücadele öncesi Fenerbahçe cephesinde neler yaşanıyor? Hep birlikte bakalım...

SES KAYDI VE AYRILIK İDDİALARI 

Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Sevilla'ya deplasmanda 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis'e gönderdiği iddia edilen ses kaydı, ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

Flamengo'ya yakınlığıyla bilinen Gabriel Reis, Paparazzo Rubro-Negro isimli Youtube kanalının canlı yayınında Jorge Jesus'un kendisine gönderdiği ses kaydını yayınladı. Kayıtta Jesus'un; "Türkiye’de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorlanıyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor. Ancak Mayıs ayını beklememiz gerekiyor. Brezilya’ya kucak dolusu sevgiler." dediği ortaya çıktı.

Portekizli teknik adamın "Mayısta orada olacağım" şeklindeki sözleri, Brezilya ya da Flamengo'ya dönüş şeklinde söylemediği, Portekiz'deki restoranı kastettiği iddia edilse de bu konuda net bir açıklama yapılmadı.

'KONTRATIM MAYIS'TA BİTİYOR'

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’den ayrılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili yöneltilen soruya Jesus, "Sorunun maçla ilgisi yok ama cevaplayacağım. Herkes biliyor ki benim buradaki kontratım mayıs ayında sona eriyor. Bununla ilgili söylenecek başka bir yorum yok" diye cevap verdi.

JORGE JESUS TUR İÇİN UMUTLU

Turu geçmek için gol atmaları gerektiğine dikkat çeken Portekizli çalıştırıcı, "İlk maç, ilk 45 dakika düşündüğüm gibi geçti. Taktiksel olarak iyi ve güçlü görüntü sergiledik. İlk yarı rakipten daha iyiydik. İkinci yarı taktiksel olarak iyi olmayı beceremedik. Pozisyonları değerlendiremedik. Rakip 2 pozisyon buldu, 2 gol attı. Maç boyunca girdikleri 3 pozisyon vardı. 2’sini gol yapmayı başarabilirdiler. Sevilla gibi başarılı takıma karşı oynayınca fatura ağır oluyor. Turu geçebilmemiz için gol atmak gerekiyor. Bunun için çalışacağız. Hala şansımızın olduğuna inanıyoruz. Bu turu geçebilecek gücümüz olduğuna inanıyoruz. İlk maça kıyasla işimiz daha zor. Turnuvanın başında ilk maçtan önce beklentimiz vardı işlerimiz zor ama inancımız var. İnanmak ve çok istemek bunları yapmamız gerekiyor. Riskin limitlerinde oynamamız gerekiyor. Ancak bu şekilde turu geçebiliriz. İlk golü atmak bizim için ideal senaryo olur" değerlendirmesinde bulundu.

OOSTERWOLDE NEDEN OYNAMIYOR?

Lincoln’ün sakatlığında Jayden Oosterwolde'ye şans verebileceğine değinen Jorge Jesus, "Jayden’ın değerine çok inanıyoruz. Geleli çok olmadı ve onun sisteme adapte olması gerekiyor. Sosyal hayata da adapte olması gerekiyor. En önemlisi takımın fikirlerine adapte olması. Hasta olduğu dönem oldu. Antrenman kaçırdı. O sürede de Lincoln çok iyi performans sergiledi. O hangi pozisyonda oynarsa oynasın iyi görev yaptı. Onun için fark etmiyor. O da iyi dönemdeydi. Bu performans pozitif olarak bana sürpriz oldu ama şimdi sezon sonuna kadar ondan faydalanamayacağız" ifadelerini kullandı.

Sevilla karşısında oynayacakları sistemin sorulması üzerine ise Jorge Jesus, şu yanıtı verdi:

"Bu 4 maçta 3’lü sistemle oynadık. Taktiksel anlamda böyle bir tercih yaptık. Trabzonspor maçını böyle değerlendiremeyiz. Crespo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi oynadık. Kırmızı karttan sonra sistemi değiştirmemiz gerekti. Sezon başından beri Avrupa’da oynadığımız maçlarda arkada 3’lü oynadık ve 7 galibiyet 3 beraberlik aldık. Yarın nasıl sistemle oynayacağımız göreceğiz. Oyuncularım her sisteme alıştılar ve her sistemi uygulayabiliyorlar.