Reklam
Reklam
Reklam

Fenerbahçe Sevilla maçı EXXEN canlı izle kaçak şifresiz CBC Sport!

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Sevilla ile kozlarını paylaşıyor. Temsilcimizin bu mücadelesini canlı izlemek isteyenler internet üzerinde araştırmalara başladı. Fenerbahçe Sevilla canlı maç izle kaçak. Fenerbahçe Sevilla korsan canlı izle. Fenerbahçe Sevilla maçı taraftarium24 canlı izle. Fenerbahçe Sevilla şifresiz EXXEN izle. Fenerbahçe Sevilla CBC Sport bedava izle. Fenerbahçe Sevilla inat tv canlı izle. Fenerbahçe Sevilla selçuk sports korsan izle.

Fenerbahçe Sevilla maçı EXXEN canlı izle kaçak şifresiz CBC Sport!
16 Mart 2023 - 20:04
Geçtiğimiz hafta oynanan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya gelmişti. Sarı lacivertliler, maçında ilk yarısında rakibine göre iyi oyun sergilemiş ancak bir türlü beklenen skoru bulamamıştı. Mücadelenin ikinci yarısında ise beklenenin altında bir oyun ortaya koyan Sarı Kanarya, karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında kalesinde 2 gol görmüş ve mücadeleden 2-0 yenilgi ile ayrılmıştı.

Gelinen noktada ise temsilcimiz bu hafta rakibini kendi evinde konuk ediyor. Jorge Jesus yönteminde bu sezon şampiyonluğa adını yazdırmak isteyen Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde de başarı elde etmenin hesaplarını yapıyor. Fenerbahçe ile Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşma saat 20.45’te başlayacak. Mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbolseverler ise internet üzerinde maç hakkında detayları araştırmaya başladı.

FENERBAHÇE SEVİLLA TARAFTARİUM24 CANLI İZLE

Fenerbahçe, Sevilla karşısına, sakatlığı devam eden Luan Peres ve ilk maçta sakatlanarak oyundan çıkan Lincoln Henrique’den yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, isimleri UEFA’ya bildirilmeyen Nazım Sangare, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski ve Serdar Dursun da yer almayacak.

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla ise UEFA Avrupa Ligi'nde 136. maçına çıkacak. Sarı-lacivertliler, daha önce, bu kulvarda 135 müsabakada 59 galibiyet, 33 beraberlik ve 43 mağlubiyet yaşadı.

FENERBAHÇE SEVİLLA SELÇUK SPORTS CANLI İZLE

Fenerbahçe rakip filelere 190 gol gönderirken, kalesinde 171 gol gördü. Sarı-lacivertliler, yeni adıyla düzenlenmeye başladıktan sonra UEFA Avrupa Ligi'nde ise 81 maça çıktı. Bu müsabakalarda 41 galibiyet, 23 beraberlik ve 17 yenilgi yaşayan Fenerbahçe, 118 gol atarken, 80 gol yedi.

Fenerbahçe-Sevilla 11’ler:

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar, Samet, Szalai, İsmail, Zajc, Oosterwolde, Arda, Batshuayi, Valencia

Sevilla: Dmitrovic, Montiel, Telles, Gudelj, Bade, Acuna, Fernando, Rakitic, Oliver Torres, Rafa-Mir, En-Nesyri