Fenerbahce Malatyaspor canli izle

Spor Toto Süper Lig’in 38. Haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşılaşıyor. Fenerbahçe Malatyaspor canli mac izle. Fenerbahce Malatyaspor macini canli izle HD. FB Yeni Malatya kralbozguncu Selçuk spor inat tv mekan tv bedava kaçak korsan yayın şifresiz ücretsiz seyret şeklinde araştırmalar yapılmaya başladı.

Fenerbahce Malatyaspor canli izle
21 Mayıs 2022 - 18:21
Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Fenerbahçe ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geliyor. Sarı lacivertli ekip, bu karşılaşmayı da kazanmak istiyor. Hem sezonu galibiyetle bitirmek isteyen sarı kanarya hem de Şampiyonlar Ligi biletini eline almak istiyor.

Malatyaspor ise ligin son sırasında demir atmış ve ligden düşen 4 takımdan biri olmuştu. Doğu temsilcisi, bu karşılaşmayı prestij maçı olarak görüyor. Mücadelenin başlamasına az bir zaman kala futbolseverler zorlu maçın detaylarını internette araştırmaya başladı. İşte Malatyaspor Fenerbahçe mücadelesinin detayları haberimizde.

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya Stadı'nda oynanacak Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe 11'ler:

Yeni Malatyaspor: Eyüp, Barış, Awuku, Campi, Hafez, Atakan, Musa, Umut, Haqi, Miraç, Mustafa

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Novak, Luiz Gustavo, Miha Zajc, Mer Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Serdar Dursun.

İki ekip, Süper Lig'de 9 maçta karşı karşıya geldi. Bu müsabakaların 2’sinde Malatya temsilcisi galip gelirken, 5’ni de Fenerbahçe kazandı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İSTATİSTİKLER

Yeni Malatyaspor'un Süper Lig'de 4+ kez ağırladığı takımlar arasında Fenerbahçe'den (%25; 1G 2B 1M) daha düşük mağlubiyet yüzdesine sahip olduğu iki rakibi bulunuyor: Galatasaray (%20) & Kayserispor (%0). Sarı-lacivertli rakibini konuk ettiği ilk maçı 2-0 kaybeden Malatya ekibi, sonraki üç karşılaşmadan puan çıkardı (1G 2B).

Bu sezonun ilk yarısında Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu karşılaşmayı da kazanarak 2021/22 Süper Lig'de en fazla duble yapan takım olmayı hedefliyor (6; Trabzonspor & İstanbul Başakşehir ile eşit). Sarı-lacivertli ekip, Malatya temsilcisini en son rakibi karşısında duble yaptığı tek sezon olan 2018/19'da üst üste iki karşılaşmada mağlup edebilmişti.

Bu sezon Süper Lig'de evinde en az puan toplayan takım olan Yeni Malatyaspor (12; 3G 3B 12M), iç sahadaki son dört karşılaşmasını kaybetti ve en üst ligdeki en uzun mağlubiyet serisini yaşama tehlikesiyle karşı karşıya (4; Aralık 2019-Ocak 2020 ile eşit).

Deplasmandaki son Süper Lig maçında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, daha önceki beş karşılaşmayı 2+ gol atarak kazanmıştı (19 gol; 3.8 ortalama).

Son dokuz Süper Lig maçını kaybeden ve kulüp tarihinin en uzun mağlubiyet serisini yaşayan Yeni Malatyaspor, bu dönemde kalesinde toplam 18 gol gördü (ortalama 2) ve altı karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Malatya ekibi, Fenerbahçe'ye mağlup olması durumunda bu sezon en üst ligdeki en uzun mağlubiyet serisini egale edecek (10; Göztepe).