Fenerbahçe Ludogorets canlı hangi kanalda şifresiz?

UEFA Konferans Ligi'nde yoluna galibiyet serisi ile devam eden temsilcimiz Fenerbahçe, Ludogorets ile karşılaşıyor.

Fenerbahçe Ludogorets canlı hangi kanalda şifresiz?
26 Ekim 2023 - 18:10
Fenerbahçe, harika bir sezon başlangıcı yaparak Avrupa ve ligde oynadığı 17 maçı da kazandı. Şimdi UEFA Konferans Ligi'nin 3. haftasında Ludogorets'i ağırlayacak ve bu muhteşem seriyi sürdürmeyi amaçlıyor. Fenerbahçe-Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izleyebilirsiniz? Tüm bu soruların yanıtları, muhtemel 11'ler ve maç öncesi detaylar haberimizde.

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 3. haftasında Ludogorets'i Ülker Stadı'nda konuk edecek. Nordsjaelland'ı 3-1 ve Spartak Trnava'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, üst üste 3 galibiyet arıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri, sezona mükemmel bir başlangıç yaparak Avrupa ve ligde oynadıkları 17 maçı da kazandı.

Şimdi bu seriyi 18 maça taşımanın peşinde. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ludogorets maçı hakkında şunları söyledi: "Ludogorets'in Nordsjaelland'a 7-1 yenildiği maçı defalarca izledik. Ancak maçın skoru önemli değil. Rakibimize saygı duyuyoruz."

Fenerbahçe-Ludogorets maçı, bu akşam Ülker Stadı'nda saat 19.45'te başlayacak ve Exxen kanalından canlı yayınlanacak. Maçı İspanyol hakem Guillermo Cuadra yönetecek. 

Fenerbahçe ve Ludogorets muhtemel 11'leri şu şekilde:

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Samuel, Becao, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Zajc, İrfan Can Kahveci (Cengiz Ünder), Kent, Batshuayi

Ludogorets: Sluga, Witry, Sundberg, Russo, Nedyalkov, Gonçalves, Piotrowski, Caio, Naressi, Tekpetey, Seco

Fenerbahçe, bu akşam Ludogorets karşısında Avrupa Kupaları'ndaki 263. maçına çıkacak. Önceki 262 mücadelede 103 galibiyet, 55 beraberlik ve 104 yenilgi aldı. Eğer bu akşam galip gelirse, uzun bir aradan sonra galibiyet sayısı, mağlubiyet sayısını yakalayacak. Fenerbahçe, Avrupa müsabakalarında rakip fileleri 352 kez havalandırırken, kalesinde 371 gol gördü.

Ayrıca, Konferans Ligi H Grubu'ndaki diğer maçta Spartak Trnava, Nordsjaelland'ı ağırlayacak. Ev sahibi ekip, ilk iki maçını Ludogorets'e deplasmanda 4-0 ve Fenerbahçe'ye kendi sahasında 2-1 kaybederek puansız bir şekilde son sıraya yerleşti. Nordsjaelland ise ilk maçta Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 yenildikten sonra sahasında Ludogorets'i tarihi bir skor olan 7-1 ile mağlup etti. Bu mücadele saat 22.00'de başlayacak.

İsmail Kartal, Ludogorets maçı öncesi yaptığı açıklamada, rakiplerini iyi analiz ettiklerini ve son dönemde inişli çıkışlı bir grafik çizen bir takım olduğunu belirtti. Takımın hedefinin seyircilerinin önünde kazanarak 3 puan elde etmek olduğunu vurguladı. Kartal, maç maç düşündüklerini ve sadece bir sonraki maça odaklandıklarını da ekledi.

FENERBAHÇE - LUDOGORETS CANLI İZLE